Ανυπόστατες φήμες για Κατσαμπή

Κάποιοι, για άγνωστο λόγο, τον θέλουν στην πόρτα της εξόδου, ούτε όμως ο Ηρακλής, ούτε ο Τάσος Κατσαμπής γνωρίζουν κάτι. Η ΠΑΕ εξέδωσε (27/5) ανακοίνωση …

Ηρακλής

Κάποιοι, για άγνωστο λόγο, τον θέλουν στην πόρτα της εξόδου, ούτε όμως ο Ηρακλής, ούτε ο Τάσος Κατσαμπής γνωρίζουν κάτι. Η ΠΑΕ εξέδωσε (27/5) ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι τέθηκε ποτέ οποιοδήποτε ζήτημα συνέχισης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.  

Η ΠΑΕ Ηρακλής είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στις μεθόδους κάποιων, που με υπόγειο τρόπο, επιχειρούν να δημιουργήσουν ανύπαρκτα προβλήματα στην ομάδα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής γνωρίζει να σέβεται, να τιμά και να εκτιμά, όσους τιμούν και ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ στην ομάδα, πολύ περισσότερο τον αρχηγό της, Τάσο Κατσαμπή, για τον οποίο – σαφέστατα – δεν τίθεται θέμα σχετικά με την παρουσία του στον Ηρακλή, η οποία είναι και δεδομένη και επιβεβλημένη”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο σχετικός θόρυβος δημιουργήθηκε από κάποιους που, άγνωστο γιατί, ανέφεραν ότι ο παίκτης αποχωρεί είτε γιατί είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, είτε γιατί έχουν γίνει συζητήσεις για μείωση αποδοχών.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top