Ρόντα: Με Καμπούρ τα καθοριστικά παιχνίδια

Η Καμπούρ θα είναι η αντίπαλος της Ρόντα στα τελικά των πλέι-οφ του ολλανδικού Πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται την Πέμπτη (28/5) στην έδρα της …

Ηρακλής

Η Καμπούρ θα είναι η αντίπαλος της Ρόντα στα τελικά των πλέι-οφ του ολλανδικού Πρωταθλήματος. Το πρώτο παιχνίδι γίνεται την Πέμπτη (28/5) στην έδρα της Καμπούρ και μόλις μέσα σε δύο ώρες(!) τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ρόντα την Κυριακή (31/5) και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα είναι στην Α’ κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το σύστημα των πλέι-οφ στην Ολλανδία αν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια, δεν θα παίξει ρόλο η διαφορά των γκολ για το ποια ομάδα θα είναι αυτή που θα παίζει στην Α’ κατηγορία. Αν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη, τότε θα γίνει και τρίτο παιχνίδι το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη, 3/6. Το σε ποια έδρα (της Ρόντα ή της Καμπούρ) θα γίνει αυτό το τρίτο παιχνίδι (αν χρειαστεί) αυτό θα εξαρτηθεί από τη διαφορά των γκολ.

Όλα αυτά βεβαίως αφορούν εμμέσως και στον Ηρακλή μιας και από αυτά εξαρτάται και η άφιξη του Αντρες Οπερ στη Θεσσαλονίκη για να επικυρώσει τη διετή συνεργασία με την ομάδα. Το ρεπορτάζ από την Ολλανδία αναφέρει ότι ο Εσθονός επιθετικός τρέχει να προλάβει αυτά τα παιχνίδια. Για το παιχνίδι της Πέμπτης στην έδρα της Καμπούρ (προγραμματισμένη ώρα έναρξης, 21:45 ώρα Ελλάδας) οι πιθανότητες να παίξει είναι πολύ λίγες και είναι δύσκολο να ξεκινήσει το παιχνίδι. Και ο Οπερ και οι άνθρωποι της Ρόντα πάντως θέλουν πολύ τη συμμετοχή σε αυτά τα παιχνίδια.

Παρεμπιπτόντως η Καμπούρ (είχε πάρει την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος στη Β’ κατηγορία) για να φθάσει εδώ πέρασε από την Τσβόλε την οποία κέρδισε στο τρίτο και καθοριστικό παιχνίδι μεταξύ τους, τη Δευτέρα (25/05) με 2-0.

Για το sold out στο παιχνίδι της Πέμπτης, η επίσημη ιστοσελίδα της Καμπούρ αναφέρει ότι ποτέ άλλοτε δεν σημειώθηκε κάτι τέτοιο μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το γήπεδο της Καμπούρ είναι χωρητικότητας περίπου 10.000 θέσεων

Σχετικά Άρθρα

Back to Top