Πού να επιδίωκε την προβολή του…

Τον ακούσαμε την πρώτη φορά να λέει ότι «δεν  έχει ανάγκη από προβολή και διαφήμιση» και είπαμε  ότι μπορεί να έχει και δίκιο. Τον ακούσαμε  …

Ροπαλιές

Τον ακούσαμε την πρώτη φορά να λέει ότι «δεν  έχει ανάγκη από προβολή και διαφήμιση» και είπαμε  ότι μπορεί να έχει και δίκιο. Τον ακούσαμε  να το επαναλαμβάνει δυο-τρεις μέρες αργότερα και σκεφτήκαμε πάλι ότι μπορεί να έχει δίκιο γιατί ενώ ο Ρέμος προκάλεσε το ραντεβού με την ανακοίνωση του τον άφηνε εκτεθειμένο.

Αυτός ρε παιδί μου δεν λέει να σταματήσει. Μόλις βρει ευκαιρία  αρχίζει και τελειωμό δεν έχει. Χτες ήταν για τον κ. Βασιληά  η σειρά να μιλήσει στον «Sentra 103,3» και την εκπομπή «ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ» με τον Γιάννη Αργυρίου. Όχι πως είπε κάτι διαφορετικό. Επανέλαβε λίγο-πολύ τα όσα είπε και τις προηγούμενες μέρες. Απλά πρόσθεσε και λίγο Πολύκαρπο για να γίνει πιο πειστικός. Όμως πλέον δεν κάνουν  εντύπωση  αυτά που λέει (τα οποία είναι αλήθεια και δεν τα βγάζει από το μυαλό του) αλλά η επιμονή του να δίνει συνέχεια στην υπόθεση από την στιγμή που ο Ρέμος, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να του πουλήσει την ΠΑΕ, ενώ αυτό που θα έπρεπε να τον απασχολεί είναι γιατί ο Ρέμος έκανε πίσω.

Όχι βέβαια  επειδή τον έπεισαν κάποιοι που αν έρχονταν αυτός, θα έχαναν τις θέσεις τους. Τι θέλει να πει; Ότι άλλοι αποφασίζουν για λογαριασμό του Ρέμου; Κάνει δε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση που επαναλαμβάνει διαρκώς την φράση «ο φίλος  μου ο Ρέμος». Εντάξει κύριε Βασιληά, μπορεί στην ανακοίνωση να γράφηκε και κάτι παραπάνω. Εσύ, ο φίλος του, γιατί δίνεις συνέχεια; Δεν το κάνεις για την…λεζάντα; Με πόσες συνεντεύξεις ξεθυμαίνει η οργή σου. Σκέψου δηλαδή και να μην ήταν φίλος σου. Ένας Θεός  ξέρει τι άλλο θα έλεγες. Αυτό όμως αφορά τους δυο φίλους και σε μας δεν πέφτει κανένας λόγος. Αυτό όμως που δεν χωνεύεται εύκολα είναι να θέλει ο Βασιληάς να πείσει όλο τον κόσμο ότι η συνέχεια και προέκταση που δίνει δεν έχει σκοπό την προβολή του. Αυτό ούτε σαν ανέκδοτο δεν στέκεται.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top