Καρακάσης: «3 Ιουνίου η πρώτη παρουσίαση»

Στη Φλωρεντία παραμένει εδώ και μέρες ο Μπάμπης Καρακάσης, του οποίου το μελετητικό γραφείο έχει αναλάβει την προμελέτη του γηπέδου στη Μίκρα. Όπως δήλωσε σήμερα …

Ηρακλής

Στη Φλωρεντία παραμένει εδώ και μέρες ο Μπάμπης Καρακάσης, του οποίου το μελετητικό γραφείο έχει αναλάβει την προμελέτη του γηπέδου στη Μίκρα. Όπως δήλωσε σήμερα (26/5) στο Libero 107.4, στις 3 Ιουνίου θα επιστρέψει για να παρουσιάσει στην επιτροπή του ΓΣ τα μέχρι στιγμής πλάνα.

«Προχωράμε πολύ καλά όλοι μαζί εδώ στην Φλωρεντία», τόνισε αρχικά ο Μπάμπης Καρακάσης, σε ερώτηση για τις διεργασίες που αφορούν την προμελέτη του γηπέδου της Μίκρας. Εδώ και μέρες βρίσκεται μαζί με τους Ιταλούς αρχιτέκτονες στην Φλωρεντία και συνεχίζουν να συμπληρώνουν τον φάκελο που θα παρουσιάσουν επίσημα τέλη Ιουλίου. 

«Είκοσι άτομα δουλεύουν μαζί μου για την προμελέτη. Μιλάμε πάντα για γήπεδο 20-24.000 θέσεων. Μέσα στο χώρο θα υπάρχει δικό μας πάρκινκ, ενώ περιμένουμε και αυτό που μας είπε ο κ. Ιωαννίδης για να μας δώσει έξτρα χώρο πάρκινκ. Καθημερινά ασχολούμαστε με την προμελέτη και στις 3 Ιουνίου θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσω τα πρώτα πλάνα στην επιτροπή του Γυμναστικού Συλλόγου. Υπάρχει μία περίπτωση να έρθει και η ίδια η επιτροπή στην Φλωρεντία. Τη συγκεκριμένη μέρα θα γίνουν γνωστές αρκετές λεπτομέρειες που αφορούν το έργο», συμπλήρωσε ο Μπάμπης Καρακάσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και μέρες δόθηκαν από τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη τα 100.000 ευρώ για την προμελέτη του γηπέδου στη Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top