Ενημερώθηκε ότι αποχωρεί ο Εξουζίδης

Ο Σάββας Εξουζίδης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όλεγκ Προτάσοφ για τη νέα περίοδο και αυτό του ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (26/05) ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο …

Ηρακλής

Ο Σάββας Εξουζίδης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όλεγκ Προτάσοφ για τη νέα περίοδο και αυτό του ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (26/05) ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ενημέρωσε τον πανύψηλο κεντρικό αμυντικό ότι το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί, λόγω της σχετικής εισήγησης του νέου τεχνικού της ομάδας.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνία έξι μηνών (αρχικά) με τον Ηρακλή και στην περίπτωση, που η ομάδα επιθυμούσε, διατηρούσε το δικαίωμα ανανέωσης για δύο χρόνια ακόμη, κάτι το οποίο δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει η «γαλάζια» πλευρά. Απομένουν διαδικαστικά θέματα, προκειμένου ο Σάββας Εξουζίδης να αποχωρήσει οριστικά από τον «Γηραιό».

Παράλληλα, ο Ηλίας Πουρσανίδης είχε επαφή συνεργασίας με τον Σάββα Κωφίδη για θέματα, που αφορούν στις αρμοδιότητές τους. Τον τεχνικό υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής και σύμβουλο σκάουτινγκ απασχολεί ιδιαίτερα η οριστικοποίηση των θεμάτων προετοιμασίας Β΄ και Γ΄ Ομάδας (χρονικό πλαίσιο και τόπος διεξαγωγής). Πάντως, την Δευτέρα 1η Ιουνίου παύουν οι δραστηριότητες όλων των τμημάτων της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής ακαδημίας και αναμένεται να προκύψει και σχετική εκδήλωση από πλευράς της ΠΑΕ.

Τέλος, ο Σάββας Κωφίδης αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες νέα συνάντηση συνεργασίας (την δεύτερη, από την ανάληψη των καθηκόντων του) με τους προπονητές όλων των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top