Αρχισαν οι συζητήσεις στο ΤΑΚ

Η επόμενη μέρα είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί πλέον τα στελέχη του ΤΑΚ Ηρακλής. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στην …

Ηρακλής

Η επόμενη μέρα είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί πλέον τα στελέχη του ΤΑΚ Ηρακλής. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν και το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στην οργάνωση της επόμενης περιόδου.

Η σεζόν δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους κυανόλευκους. Η ήττα από τον Κεραυνό Αιγίου δυσαρέστησε τους ανθρώπους της ομάδας, αν και το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την βαθμολογική θέση. Η τελική εικόνα δεν ήταν η επιθυμητή, αλλά γρήγορα πρέπει να ξεχαστούν τα όσα έγιναν εντός αλλά και εκτός παρκέ.

Οι ιθύνοντες του ΤΑΚ από το βράδυ του Σαββάτου, όταν και τελείωσε ο αγώνας, άρχισαν τις συζητήσεις για την επόμενη περίοδο. Αυτές συνεχίστηκαν τόσο την Κυριακή όσο και σήμερα με σκοπό να αρχίσουν οι διαβουλεύσεις με τον Ερασιτέχνη. Με τους ανθρώπους του ΓΣ Ηρακλής, θα γίνουν οι ουσιαστικές επαφές ώστε να ετοιμαστεί το πλάνο που θα συζητηθεί και επισήμως στην Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας. Οι επιτελείς του ΤΑΚ αισιοδοξούν πως ως τότε θα έχει ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό το πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει η ομάδα την επόμενη περίοδο και κυρίως ποιοι και με ποιο ποσό θα χρηματοδοτήσουν το τμήμα. Οι επίσημες και ανεπίσημες επαφές που έγιναν το προηγούμενο διήμερο, άφησαν αισιόδοξο τόνο.

Σχετικά Άρθρα

“Δεδομένη η αθωότητά μας – Αλλοίωση αποτελέσματος με Ιωνικό”

Μπάσκετ

To θέμα Χέιγκινς, το οργανωτικό… “καφενείο” και η… “κακόπιστη” κριτική της BlueArena…

Μπάσκετ

Back to Top