Χορηγικές επαφές Ρέμου με επιχειρηματίες

Με μεγάλη ένταση συνεχίζουν τις επαφές για εισροή οικονομικών οφελών από χορηγίες οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, …

Ηρακλής

Με μεγάλη ένταση συνεχίζουν τις επαφές για εισροή οικονομικών οφελών από χορηγίες οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος, βρίσκεται σε ανοικτές συζητήσεις με στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, με σκοπό να ενισχυθεί στον οικονομικό τομέα η προσπάθεια, που καταβάλλει ο ίδιος και οι διοικητικοί συνεργάτες του για έναν Ηρακλή ανταγωνιστικό σε αγωνιστικό επίπεδο και υγιή οικονομικά. Κι αν στην περίπτωση του Λουκά Βασιληά οι επαφές «ξέφυγαν», καθώς η άλλη πλευρά επεδίωξε την άμεση και απροσχημάτιστη προβολή της, το μόνο βέβαιο είναι ότι ο «κυανόλευκος» πρόεδρος έχει προχωρήσει ανάλογες επαφές χορηγικού χαρακτήρα, που αν ευοδωθούν, θα προσδώσουν σημαντική ισχύ στην προοπτική της «γαλάζιας» ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι συνεργάτες του Ρέμου βρίσκονται σε επαφές με εταιρίες για μικρότερης έκτασης χορηγικές συνεργασίες, οι οποίες, ωστόσο, θα αποφέρουν τονωτικές εισροές στα ταμεία της ΠΑΕ.  

 

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top