“Ανοικτή γραμμή” Πουρσανίδη – Προτάσοφ

Ο Ηλίας Πουρσανίδης βρίσκεται σε κατάσταση «ανοικτής γραμμής» με τον Όλεγκ Προτάσοφ, όσον αφορά στα θέματα στελέχωσης με έμψυχο δυναμικό της ομάδας, που θα παρατάξει …

Ηρακλής

Ο Ηλίας Πουρσανίδης βρίσκεται σε κατάσταση «ανοικτής γραμμής» με τον Όλεγκ Προτάσοφ, όσον αφορά στα θέματα στελέχωσης με έμψυχο δυναμικό της ομάδας, που θα παρατάξει για τη νέα περίοδο, αλλά και στα λοιπά οργανωτικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ είχε και σήμερα (Κυριακή 24/05) μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ουκρανό τεχνικό και συζήτησαν διεξοδικά τα θέματα των μεταγραφών, που είναι υπό εξέλιξη, αλλά και αυτά των επικείμενων αποδεσμεύσεων.

Μάλιστα στις αποδεσμεύσεις φαίνεται να δίνεται προτεραιότητα από την εβδομάδα, που αρχίζει αύριο, καθώς ο Πουρσανίδης θα «φορτσάρει» στο θέμα των επαφών με τους παίκτες, που βρίσκονται στην σχετική λίστα του Προτάσοφ. Ο τεχνικός του Ηρακλή έχει πλέον σφαιρική άποψη για το έμψυχο δυναμικό του περσινού ρόστερ και έχει κάνει και τις τελευταίες εισηγήσεις του σχετικά με το ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν, με συνέπεια τις επόμενες μέρες να ακολουθήσουν κι άλλοι τον δρόμο, που χάραξε ο Κίκο «Ρατόν».

Ένα θέμα συνυφασμένο με την τελική στελέχωση του ρόστερ για τη νέα περίοδο είναι και αυτό των δανεικών. Ποιοι δηλαδή από τους νεαρούς, που δόθηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες θα επιστρέψουν και θα ενταχθούν στο δυναμικό του «Γηραιού» και ποιοι από τους νεαρούς του υπάρχοντος ρόστερ θα ακολουθήσουν την οδό του δανεισμού, προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες, μέσα από τις ευκαιρίες αγωνιστικής τριβής, που θα πάρουν. Και αυτό το ζήτημα, παράλληλα με τις αποδεσμεύσεις, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Όσο αφορά, τέλος, στην άφιξη του Άντερς Όπερ (οι υποχρεώσεις της Ρόντα στα play outs του Ολλανδικού πρωταθλήματος έχουν κάνει σίριαλ το θέμα), αυτή είναι πλέον ανοικτή. Ο Εσθονός άσος έχει δύο παιχνίδια με τη νυν ομάδα του, την Πέμπτη 28/05 και την Κυριακή 31/05 και μετά από αυτά είναι ελεύθερος από αγωνιστική δράση. Ο επίσημος Ηρακλής ενημέρωσε σήμερα την πλευρά του υψηλόσωμου σέντερ φορ ότι – εφόσον το κρίνει ως το καλύτερο – μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά της ένταξής του στον Ηρακλή μετά τις 31 Μαΐου, χωρίς να πιέσει το πρόγραμμά του, ωστόσο αν και εφόσον κρίνει ότι μπορεί να «πετάξει» εντός της εβδομάδας που αρχίζει αύριο, θα είναι ευπρόσδεκτος.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Back to Top