Καλοκαιρινές διακοπές για την ομάδα

Από σήμερα (Σάββατο 23/05) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή βρίσκεται σε φάση καλοκαιρινών διακοπών. Η επιστροφή τους στην δράση προσδιορίζεται για την Δευτέρα 06/07, στις …

Ηρακλής

Από σήμερα (Σάββατο 23/05) το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή βρίσκεται σε φάση καλοκαιρινών διακοπών. Η επιστροφή τους στην δράση προσδιορίζεται για την Δευτέρα 06/07, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, προκειμένου να αρχίσει με προπονήσεις επί εδάφους Θεσσαλονίκης, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Το δεύτερο και βασικό θα αρχίσει την επόμενη Δευτέρα (13/05) με την αναχώρηση στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και την παρουσία στο αθλητικό κέντρο του Φούσλσι. Θα συνεχιστεί στην Ιταλία και στο Μπολζάνο, ενώ το τρίτο στάδιο θα αφορά στην παρουσία και πάλι στη Θεσσαλονίκη και στα φιλικά εντός ελληνικού χώρου.

Δήμος Πολύκαρπος και Ηλίας Πουρσανίδης είχαν μια μικρή περιπέτεια, όσον αφορά στις πτήσεις της επιστροφής τους από την Ιταλία, όπου βρέθηκαν για να τελειώσουν την υπόθεση του Ντίκα. Συγκεκριμένα, «πέταξαν» κανονικά από την Κατάνια για τη Ρώμη, όπου λόγω χρονοτριβής έχασαν την πτήση για την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσουν στην «αιώνια πόλη» και να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη σήμερα (23/05) το πρωί.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top