Φήμες για αποχώρηση Βωβού

Εδώ και καιρό υπήρχε η φημολογία πως η οικογένεια Βωβού θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ΚΑΕ Μαρούσι. Η φημολογία αυτή ενισχύθηκε χθες. Η …

Διάφορα

Εδώ και καιρό υπήρχε η φημολογία πως η οικογένεια Βωβού θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την ΚΑΕ Μαρούσι. Η φημολογία αυτή ενισχύθηκε χθες.

Η κίνηση της αθηναϊκής ομάδας να φωνάξει τους ατζέντηδες των παικτών ώστε να διακανονίσουν τα οφειλόμενα ήταν η αιτία. Επισήμως, από την ομάδα τονίζεται πως είναι κίνηση που δείχνει την πολύ καλό προγραμματισμό που υπάρχει. Ανεπισήμως όμως, για τη απόφαση της οικογένειας Βωβού έχουν ενημερωθεί στελέχη του συλλόγου. Η αρνητική τροπή που έχει πάρει η ανέγερση του εμπορικού κέντρου στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, ήταν η αφορμή.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν υπάρχει έτοιμη λύση για να συνεχίσει το Μαρούσι στην κατηγορία. Η είδηση αυτή έχει ανάψει φωτιές σε πολλές πλευρές. Από τη μία ο ΕΣΑΚΕ που θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και από την άλλη πολλές ομάδες της Α1 και όχι μόνο. Είναι γνωστό, πως το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ανάλογη φημολογία για την Ολύμπια Λάρισας, που ωστόσο φαίνεται πως θα συνεχίσει στην Α1. Αν κάποια ομάδα της μεγάλης κατηγορίας αποφασίσει να μη λάβει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα, τότε τη θέση θα λάβει ο 3ος της Α2 κ.ο.κ. Αμεσα ενδιαφερόμενος είναι και ο Ηρακλής, καθώς μπορεί από το πουθενά να προκύψει η ευκαιρία για άνοδο.

Σχετικά Άρθρα

Basket League: To τηλεοπτικό πρόγραμμα των δύο προσεχών αγωνιστικών

Μπάσκετ

ΕΣΑΚΕ: Το πρόγραμμα μέχρι την 5η αγωνιστική, με τεράστιο “αστερίσκο”

Μπάσκετ

Back to Top