Ταξίδι με μυστικότητα στη Σικελία-“Κυανόλευκος” ο Ντίκα

Ο Νικολάε Ντίκα θα είναι ο ηγέτης του Ηρακλή τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμη και την εποχή που αναπτύχθηκε φημολογία περί εμπλοκής στον δανεισμό του Ρουμάνου …

Ηρακλής

Ο Νικολάε Ντίκα θα είναι ο ηγέτης του Ηρακλή τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ακόμη και την εποχή που αναπτύχθηκε φημολογία περί εμπλοκής στον δανεισμό του Ρουμάνου αστέρα, από τη «BLUEARENA» προτάσσαμε το γεγονός ότι ο Ηρακλής είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την Κατάνια και έχει και χαρτί που δείχνει ότι η ιταλική ομάδα είναι απολύτως ενήμερη για τις συζητήσεις με τον Ρουμάνο παίκτη.

Οι ψύχραιμοι τόνοι ήταν και αυτοί που επικράτησαν μιας και αυτό αποδείχθηκε και στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή 23/05 στη Σικελία ο Δήμος Πολύκαρπος και ο Ηλίας Πουρσανίδης με τους ανθρώπους της Κατάνια. Οι άνθρωποι του Ηρακλή πήγαν εκεί με απόλυτη μυστικότητα. Ο δανεισμός του Νικουλάε Ντίκα στον Ηρακλή είναι για έναν χρόνο και έτσι ο Ρουμάνος παίκτης θα συνεργαστεί και πάλι με τον Ολεγκ Προτάσοφ που ήταν μαζί και στη Στεάουα.

Από την πρώτη στιγμή το σχέδιο του Ηρακλή, πάντα σε επικοινωνία με την Κατάνια ήταν συγκεκριμένο και το οριστικό ραντεβού θα γινόταν στη Σικελία. Απλώς δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα γιατί τις προηγούμενες μέρες ο διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής ομάδας, Πιέτρο Λο Μόνακο ήταν στη Λατινική Αμερική. Είχε κάνει μάλιστα και σχετικές δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο -και- για το συγκεκριμένο ταξίδι. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι και πάλι ο Ντίκα έδειξε (κι αυτό βοήθησε εξ αρχής την εξέλιξη της υπόθεσης) πόσο πολύ ήθελε να γίνει αυτή η μετακίνηση, να παίξει στον Ηρακλή και να συνεργαστεί και πάλι με τον Προτάσοφ.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top