Διάψευση Ρέμου για Βασιληά

 «Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Ρέμος, δεν έχει καμία ανάγκη από «επίδοξους αγοραστές». Τελεία και παύλα». Η ΠΑΕ Ηρακλής διέψευσε τις φήμες …

Ηρακλής

 «Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Ρέμος, δεν έχει καμία ανάγκη από «επίδοξους αγοραστές». Τελεία και παύλα». Η ΠΑΕ Ηρακλής διέψευσε τις φήμες όλων των ημερών που ήθελαν εμπλοκή του επιχειρηματία, Λουκά Βασιληά, στα κοινά της ομάδας.

Μπορεί ο ίδιος να λέει ότι περιμένει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας, σύμφωνα με πληροφορίες όμως είχε ήδη εισπράξει το «όχι» του Ηρακλή… Εδώ και καιρό τα σενάρια περί εμπλοκής του Λουκά Βασιληά στα κοινά του Ηρακλή έδιναν και έπαιρναν. Η ΠΑΕ Ηρακλής προτίμησε να μην σχολιάσει τίποτα μιας και, σύμφωνα με την εκτίμηση ανθρώπων της ομάδας, δεν ήθελε να ρίξει «νερό» στην έμμεση διαφήμιση κάποιων. Από τη στιγμή πάντως που ο ίδιος ο επιχειρηματίας βγήκε δημοσίως και με δηλώσεις του (στο «Αθλητικό Metropolis») έκανε περίπου…. προγραμματικές δηλώσεις για το τι θα κάνει όταν αναλάβει, προτίμησε να απαντήσει και να διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι υπάρχει θέμα.

Η ανακοίνωση διάψευσης της ΠΑΕ Ηρακλής, αναφέρει τα εξής: «Πράγματι, προ ολίγων ημερών πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Αντώνη Ρέμου, με τον κ. Λουκά Βασιληά, με μοναδικό αντικείμενο τη συμμετοχή του τελευταίου στην προσπάθεια, που καταβάλλει η διοίκηση της ΠΑΕ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε η πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ εξεδήλωσε ενδιαφέρον πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην πλευρά του συγκεκριμένου κυρίου, ενώ, αντιθέτως, ο ίδιος εξέφρασε από την δική του πλευρά ενδιαφέρον απόκτησης της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής αρνήθηκε απερίφραστα και χωρίς περιστροφές ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί την πώληση της ΠΑΕ σε πρόσωπα και κύκλους, που δεν διατηρούν την παραμικρή συναισθηματική σύνδεση με τον Ηρακλή και μπορούν – κατά την εκτίμηση του προέδρου της ΠΑΕ – ενδεχομένως να οδηγήσουν την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια και πολλαπλές περιπέτειες.

Η ΠΑΕ Ηρακλής δεν θα καταστεί φορέας προβολής φυσικών προσώπων ή εταιριών, που έχουν ανάγκη ανάλογης προβολής και – ως εκ τούτου – ευχόμαστε στον κ. Βασιληά και στους συνεργάτες του καλή επιτυχία στην προσπάθεια αξιοποίησης των παικτών, που έχουν «κλείσει», στην ομάδα, την οποία θα κατορθώσουν να αποκτήσουν. Εκείνο, βεβαίως, που μας ικανοποιεί από την όλη ιστορία, είναι ότι αποτελεί, πλέον, κοινή παραδοχή, ότι η αγαπημένη ομάδα μας βρίσκεται στο τέλος της πορείας της οικονομικής εξυγίανσης και βιωσιμότητας, που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο η διοίκηση. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής θα συνεχίσει την αναζήτηση ανθρώπων, που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή, ενώ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Ρέμος, δεν έχει καμία ανάγκη από «επίδοξους αγοραστές». Τελεία και παύλα».

Μετά από αυτή την ανακοίνωση δημιουργούνται ερωτηματικά στο γιατί ο Βασιληάς έλεγε ότι περιμένει την απάντηση της ΠΑΕ ενώ είχε ήδη το «όχι». Ο Βασιληάς επέμενε με δηλώσεις του ότι περιμένει ακόμη την απάντηση του Ηρακλή και μαζί περιμένει και ανθρώπους της ΠΑΕ να του πάνε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας για να τα μελετήσει.

Κι ενώ άφηνε αιχμές για το πώς… διέρρευσε το ενδιαφέρον του, με έναν τρόπο που η αλήθεια είναι ότι ξένισε με την αμεσότητά του, είπε ότι έχει ήδη κλείσει δύο Βραζιλιάνους παίκτες και ότι θα φέρει και άλλους παίκτες από τη Λατινική Αμερική, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι μάλλον η δική του πλευρά ήθελε δημοσιότητα στο θέμα και όχι τόσο η πλευρά της ΠΑΕ που εδώ και μέρες δεν έλεγε τίποτα. Ο Βασιληάς μάλιστα είπε ότι… «περιμένουμε την απάντηση του Ηρακλή και ενώ είμαστε και σε συζητήσεις και με άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα για να την αναλάβουμε, ο Ηρακλής όμως είναι η προτεραιότητά μας». Δημοσιότητα και πάλι δημοσιότητα σε ένα κομμάτι συζητήσεων που αν πραγματικά είχαν κάποιον στόχο θα έπρεπε να είναι κρυφές όπως γίνεται σε όλα τα ντηλ. Οι δηλώσεις του ήταν συνεχώς μια διαφήμιση του ενδιαφέροντος ενώ ο ίδιος έλεγε ότι δεν είναι σωστό να διαρρέει κάτι από τέτοιου είδους συζητήσεις.

Ο Βασιληάς είπε ακόμη ότι «ουδέποτε εξέφρασα επιθυμία να είμαι χορηγός στον Ηρακλή γιατί δεν είχα τέτοιο ενδιαφέρον. Εμένα με ενδιέφερε να πάρω το πακέτο των μετοχών» και μάλλον ο ιστορικός χρόνος που χρησιμοποίησε στο ρήμα («ενδιέφερε») είναι και ο σωστός μιας και η ΠΑΕ, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ και με την ανακοίνωση διάψευσης, δεν ενδιαφέρεται.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες στο περιθώριο των αρχικών συζητήσεων που έγιναν (μετά από ραντεβού τρίτων) και ολοκληρώθηκαν γρήγορα, η ΠΑΕ είχε διερευνήσει και το κατά πόσο θα μπορούσε ουσιαστικά να βοηθηθεί η ομάδα από μια τέτοια συνεργασία. Κατέληξε αφού και η ίδια μελέτησε κάποια στοιχεία ότι δεν θα μπορούσε.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top