Έχεις γράμμα από το Κάιρο

Η επικοινωνία είναι πια τόσο συχνή και ζεστή. Αυτό το… γράμμα ήρθε στην “BLUARENA” από το Κάιρο. Το «ψάρεμα» έγινε στο facebook. Εκεί μάθαμε ότι …

Ροπαλιές

Η επικοινωνία είναι πια τόσο συχνή και ζεστή. Αυτό το… γράμμα ήρθε στην “BLUARENA” από το Κάιρο. Το «ψάρεμα» έγινε στο facebook. Εκεί μάθαμε ότι ο Δημήτρης θέλει να κάνει σύνδεσμο στο Κάιρο. Του στείλαμε ένα μήνυμα ότι θέλουμε να τον φιλοξενήσουμε και η απάντηση ήταν χρυσάφι. Πάμε Αίγυπτο λοιπόν…

Στο πρώτο editorial που είχε μπει στην “BLUARENA”, σημειώναμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμεύσει και ως τόπος… ραντεβού και συνεννόησης για όλους μας. Επίσης ότι θα μπορέσει να βοηθήσει και τους Ηρακλειδείς στο εξωτερικό να έχουνε πιο άμεση επαφή με τα νέα, τα δρώμενα της ομάδας.

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του καθενός υπήρχαν διάφορες χώρες, όχι όμως η Αίγυπτος. Και να τώρα που έρχεται ο Δημήτρης σε επικοινωνία μαζί μας και ενημερώνει για την πρόθεσή του να ανοίξει σύνδεσμο εκεί. Και το πρώτο μήνυμά του ήταν πολύ «ζεστό».

Μεταξύ άλλων έγραφε τα εξής: «Στη σελίδα σας μπαίνω καθημερινά. Ουσιαστικά από εκεί μαθαίνω τα νέα για την ομάδα. Προσπαθώ με την αγάπη μου για τον Ηρακλή να κάνω κάτι καλό,, περισσότερο σαν έναν σύνδεσμο για τους Ηρακλειδείς που μπορεί να επισκεφτούν την πόλη εδώ και ίσως χρειάζονται κάποια βοήθεια».

 

Ο Δημήτρης σημειώνει επίσης ότι… «η ανταπόκριση που έχω βρει από Ελλάδα μεριά είναι συγκινητική. Δεν το περίμενα και ουσιαστικά έχω ξεκινήσει εδώ και 8 μέρες». Ο Δημήτρης είναι δύο μήνες που βρίσκεται στο Κάιρο. Έχει στήσει πλεκτήριο με ευθύγραμμες μηχανές (δικοί του όροι είναι αυτοί, ούτε που καταλαβαίνουμε τι σημαίνουν, καλοδούλευτο πάντως) και προσπαθεί να κάνει δουλειά. Είναι 36 χρόνων και έχει παίξει ποδόσφαιρο στον Ηρακλή από τα 8 του μέχρι τα 17. Μετά, μέχρι τα 28 του, πήγε σε τοπικές ομάδες.

Τώρα περιμένει να ετοιμαστούν κάποια πανό και λάβαρα που έχει παραγγείλει. Μόλις θα τα έχει στα χέρια του, θα στολίσει το γραφείο και θα στείλει νέες φωτογραφίες. Έχει και γκρουπάκι στο facebook από όπου και τσιμπήσαμε και εμείς κάποιες φωτογραφίες. Παρεμπιπτόντως, όπως ο ίδιος σημειώνει, η κυρία δίπλα είναι Αιγύπτια.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top