Οι αλήθειες του Κοβαλέφσκι

Πολύ σημαντικές δηλώσεις για την επόμενη ημέρα στον Ηρακλή, πραγματοποίησε ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι στην πολωνική ιστοσελίδα www.sport.onet.pl. Το πλέον σημαντικό είναι ότι μίλησε για τη …

Ηρακλής

Πολύ σημαντικές δηλώσεις για την επόμενη ημέρα στον Ηρακλή, πραγματοποίησε ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι στην πολωνική ιστοσελίδα www.sport.onet.pl. Το πλέον σημαντικό είναι ότι μίλησε για τη νέα περίοδο, χωρίς να αφήσει την παραμικρή υπόνοια περί αποχώρησής του. Η «BLUEARENA» σας παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του διεθνή Πολωνού πορτιέρο.

«Προσπαθούμε να έχουμε καλή συνεργασία με τον Βούκοβιτς. Δουλεύουμε στην ίδια ομάδα και ως εκ τούτου περνούμε αρκετό χρόνο μαζί. Οι Σέρβοι έχουν καλύτερη επικοινωνία με τους Έλληνες και με βοηθάει ο “Βούκο” για να συνεννοούμαι μαζί τους».

«Περιμέναμε περισσότερα από την ομάδα. Δεν επαληθεύτηκαν όσα πιστεύαμε στους δύο πρώτους μήνες. Δυστυχώς ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και τερματίσαμε δέκατοι. Πιστεύω πως με μεγαλύτερη πειθαρχία θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το στόχο των πλέι οφς. Τη νέα χρονιά θα έχουμε προπονητή τον Όλεγκ Προτάσοφ. Έχω ακούσει πως είναι πολύ γνωστός για τις επιδόσεις του στην Ρωσία και στην Ουκρανία. Ελπίζω πως στο μέλλον οι στόχοι μας θα είναι πιο υψηλοί και δεν θα είναι επιτυχία να παραμείνουμε στην κατηγορία».

«Το Καυταντζόγλειο έχει στίβο. Δεν είναι ποδοσφαιρικό σαν της Λέγκια. Αν και δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα, δεν μπορείς να την καταλάβεις. Σ’ ένα γήπεδο σαν της Λέγκια δεν θα είχαμε αυτό το πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top