Κέρδισε το άθλημα

Το ανέκδοτο με τους κολυμβητές που πανηγύριζαν αν και βγήκαν τελευταίοι διότι δεν πνίγηκε κανείς, μάλλον το γνωρίζετε. Οπότε δεν πρέπει να σας προκαλεί έκπληξη …

Ροπαλιές

Το ανέκδοτο με τους κολυμβητές που πανηγύριζαν αν και βγήκαν τελευταίοι διότι δεν πνίγηκε κανείς, μάλλον το γνωρίζετε. Οπότε δεν πρέπει να σας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι παρά την ήττα μας από την ομάδα του Ζίφκα, όλοι εμείς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του Ηρακλή, αποχωρήσαμε ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να τελειώνει ένα παιχνίδι χωρίς απώλειες. Ούτε μία θλάση, ούτε ένα τράβηγμα έστω. Δείξαμε σε όλους πόσο καλά προπονημένοι είμαστε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Προτάσοφ ζήτησε το dvd της αναμέτρησης. Τώρα αν το θέλει για να τσεκάρει κάποιους παίκτες ή να περάσει ευχάριστα την ώρα του, δεν το γνωρίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα των δημοσιογράφων στάθηκε άξια, κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια αλλά στο τέλος μίλησε η απειρία και η έλλειψη παιχνιδιών. Η «BLUEARENA» ήταν στη Μίκρα, έπαιξε, σκόραρε, ίδρωσε και κατέγραψε τις στιγμές από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Και επειδή θα ρωτήσετε πολλοί… «Καλά ρε παιδιά, πόσο έληξε αυτό το παιχνίδι;», θα δανειστούμε την κλισέ έκφραση που χρησιμοποιούν οι προπονητές. «Στα φιλικά παιχνίδια δεν έχει σημασία το σκορ. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας». Στη δική μας περίπτωση, θέλαμε να τρέξουμε λίγο, γιατί το καλοκαίρι έφτασε και πρέπει να βγούμε στις παραλίες.

Για την ιστορία, με την ομάδα των δημοσιογράφων αγωνίστηκαν οι Γιάννης Πάγκος, Γιώργος Μαντζιούκης, Θανάσης Κυλώνης, Αχιλλέας Καραλής, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, Θωμάς Καλέσης, Μάκης Ιωαννίδης, Αντώνης Γραμμένος, Αλέξανδρος Κολιάδης και Παύλος Παυλίδης (μεταγραφές της τελευταίας στιγμής).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top