Σχέδια για το “αύριο”

Η χρονιά τελειώνει, το αγωνιστικό κομμάτι του Ηρακλή ολοκληρώνει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επόμενη μέρα. Το τμήμα …

Ηρακλής

Η χρονιά τελειώνει, το αγωνιστικό κομμάτι του Ηρακλή ολοκληρώνει το Σάββατο τις υποχρεώσεις του και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επόμενη μέρα. Το τμήμα βρίσκεται γι’άλλη μια σεζόν σε κρίσιμη καμπή.

Ο στόχος της ανόδου δεν επετεύχθη και ο Ηρακλής θα πρέπει να βαδίσει στα ίδια χνάρια και σε μια κατηγορία που πλέον γνωρίζει. Με καλύτερες συνθήκες, από οικονομική άποψη αφού χρέη δεν βαρύνουν το ΤΑΚ, οι διοικούντες θα πρέπει να κινηθούν για την ενίσχυση. Και φέτος θα πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να πετύχει ο σύλλογος την άνοδο. Οι άνθρωποι του ΤΑΚ περιμένουν τις αποφάσεις του Ερασιτέχνη, αλλά και των ανθρώπων που χρηματοδότησαν φέτος το τμήμα. Ενα μεγάλο ερωτηματικό για την οικονομική στήριξη, πλανιέται πλανιέται στο Ιβανώφειο. Με τις συνθήκες να είναι σαφώς καλύτερες, διαθέτοντας ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία από τον χώρο της Α2, υπάρχουν οι συνθήκες για έναν πολύ καλό προγραμματισμό. Γνωρίζουν όλα όσα πρέπει για να δημιουργήσουν και να θωρακίσουν την ομάδα. Αυτό που όμως προβληματίζει, είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στην λήψη αποφάσεων. Η διοίκηση του ΤΑΚ περιμένει το πράσινο φως ώστε να αρχίσει να κινείται. Σημαντική παράλληλα, θεωρείται και η συνέλευση του Ερασιτέχνη σε λίγες ημέρες.

Από την άλλη, παίκτες και τεχνικό τιμ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, κάνοντας λίγα βάρη και ασκήσεις συντήρησης. Ετοιμάζονται για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, με τον Κεραυνό Αιγίου στο Ιβανώφειο. Όμως, όλοι τους σκέφτονται την επόμενη περίοδο, τις συζητήσεις που θα γίνουν για την ανανέωση των συμβολαίων, αλλά και για τους στόχους που θα τεθούν.

 

Σχετικά Άρθρα

Χάτσερ: “Ηρακλής σημαίνει τεράστια ιστορία και φανατικός κόσμος!”

Μπάσκετ

Back to Top