Ζήτημα νοοτροπίας

Το αν ο Όπερ είναι όντως τόσο καλός επιθετικός όσο λένε αυτοί που τον έχουν παρακολουθήσει, θα το μάθουμε όταν αυτός έρθει με το καλό …

Το αν ο Όπερ είναι όντως τόσο καλός επιθετικός όσο λένε αυτοί που τον έχουν παρακολουθήσει, θα το μάθουμε όταν αυτός έρθει με το καλό στον Ηρακλή και συμπληρώσει ένα μικρό αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα των «κυανόλευκων».

Ωστόσο, εκείνο το οποίο μπορούμε να συμπεράνουμε για τον Όπερ, ακόμη και όσοι δεν τον έχουμε παρακολουθήσει σε κάποια παιχνίδια με τη φανέλα της Ρόντα ή της Εθνικής Εσθονίας, είναι ότι αυτός διαθέτει μια άκρως επαγγελματική – και ίσως σπάνια- νοοτροπία…

Ο Όπερ εδώ και αρκετό καιρό αποφάσισε να δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Ηρακλή, αποχωρώντας από τη Ρόντα έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας σε αυτή. Ωστόσο και παρά το ότι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, ο Όπερ δεν βιάστηκε να έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους «κυανόλευκους».

Αντίθετα με αυτό που θα έκαναν κάποιοι άλλοι, ο Όπερ ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας, έδωσε μάχη με τον χρόνο και στο τέλος κατάφερε να πετύχει αυτό το οποίο δεν περίμενε κανείς… Να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή της Ολλανδικής ομάδας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής στον οποίο θα κριθεί το μέλλον της Ρόντα στην πρώτη κατηγορία.

Διευκρινίζουμε ότι το σημαντικότερο για τον Όπερ όπως και για τις υπόλοιπες μεταγραφές που θα κάνουν οι «κυανόλευκοι» είναι η απόδοση που θα έχουν μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να παραβλέπει τη νοοτροπία που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής και σε αυτόν τον τομέα, ο Εσθόνος φορ, έχει καταφέρει να πείσει πολλούς για την ορθότητα της επιλογής του από τους «κυανόλευκους».

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top