Επέστρεψε ο Καρύδας – Ανακοινώνεται το Κέντρο

Ο Νίκος Καρύδας επέστρεψε από το δεύτερο ταξίδι του στο εξωτερικό, με αντικείμενο το να καταλήξει στο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα φιλοξενήσει το βασικό …

Ηρακλής

Ο Νίκος Καρύδας επέστρεψε από το δεύτερο ταξίδι του στο εξωτερικό, με αντικείμενο το να καταλήξει στο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα φιλοξενήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ηρακλή. Η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καθώς – με βάση τις εντυπώσεις, που μεταφέρει ο γυμναστής της ομάδας στον προπονητή – η τεχνική ηγεσία διατηρεί μια πιο ξεκάθαρη άποψη για το θέμα και είναι πολύ κοντά στην τελική επιλογή. Μάλιστα, αναμένεται μέχρι το σαββατοκύριακο να υπάρξουν και οριστικές ανακοινώσεις σχετικά με το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Καρύδας θα είναι ο γυμναστής της ομάδας τη νέα περίοδο, όντας επί μακρόν στενός συνεργάτης του Όλεγκ Προτάσοφ, ενώ ο κόουτς έχει κάνει αρκετές σκέψεις σχετικά με τον άμεσο τεχνικό συνεργάτη του στον «Γηραιό». Πρόκειται για ζήτημα, που δεν επείγει, μιας και ο Ουκρανός τεχνικός έχει χρονικό περιθώριο μέχρι τα τέλη του Ιουνίου προκειμένου να καταλήξει για βοηθό. Έχει αρκετούς υποψηφίους στο μυαλό του και κάποιος από αυτούς θα αποτελέσει την τελική επιλογή.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα είχε ρεπό σήμερα (19/05), ενώ αύριο υπάρχει προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, στις 10:00.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top