Το καλό αργεί

“Τι έγινε ρε παιδιά; Κλείσαμε δυο παίχτες, επεκτείναμε το συμβόλαιο του Ντιέ και αυτό ήταν όλο; Με δοκιμές….ανύπαρκτων Βραζιλιάνων θα βρούμε το υλικό που χρειάζεται …

“Τι έγινε ρε παιδιά; Κλείσαμε δυο παίχτες, επεκτείναμε το συμβόλαιο του Ντιέ και αυτό ήταν όλο; Με δοκιμές….ανύπαρκτων Βραζιλιάνων θα βρούμε το υλικό που χρειάζεται η ομάδα; Έτσι θα γίνει η αγωνιστική υπέρβαση; Μήπως τελικά θα είμαστε πάλι μια από τα ίδια;” Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα στα οποία καλούνται να δώσουν απαντήσεις οι συνεργάτες της “BLUEARENA”. Βλέπετε ο κόσμος του Ηρακλής βρήκε σαυτή την ιστοσελίδα το δικό του καταφύγιο για να ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν στην δική του ομάδα και ζητάει απαντήσεις στα ερωτήματα του. Μπορεί να φαίνεται εγωιστικό όμως τα “χτυπήματα” καθημερινά αυτό δείχνουν. Παράλληλα δημιουργούν την υποχρέωση σε όλους μας να τους δίνουμε καθημερινά και κάτι περισσότερο. Να είναι όλοι τους σίγουροι ότι καμιά από τις προτάσεις τους (που μας έρχονται με μηνύματα) δεν περνάει απαρατήρητη. Και θα δείτε σύντομα πολλές από αυτές να υλοποιούνται.

Όμως δεν είναι αυτό το σημερινό μας θέμα αλλά τα αγωνιώδη ερωτήματα των φίλων του Ηρακλή αναφέρονται στην αρχή. Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί τους. Όχι από διάθεση αντιπολιτευτικής κριτικής προς την ΠΑΕ αλλά γιατί ασφαλώς ένα αξιόλογο ρόστερ δεν γίνεται ούτε με δοκιμές….ανύπαρκτων Βραζιλιάνων, ούτε με προσθήκη δυο-τριών παιχτών όσο σημαντικοί και αν αποδειχθεί ότι είναι. Ο Ηρακλής για να μην θεωρηθεί εξαρχής υπερβολικός ο στόχος για τον οποίο μίλησε ο Ρέμος χρειάζεται ενίσχυση ποιοτική και ποσοτική. Με πιο απλά λόγια θέλει και πιο πολλούς αλλά και πιο καλούς παίχτες.

Όμως πέρα από την λογική η οποία δημιουργεί την αδημονία του κόσμου που θέλει καθημερινά να μαθαίνει τι γίνεται υπάρχει και μια ακόμα λογική η οποία λέει ότι για κάθε επιλογή πρέπει να γίνεται σωστός έλεγχος και τίποτα να μην επιχειρείται κάτω από την πίεση του χρόνου ή από την ανάγκη των εντυπώσεων. Ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια πλήρωσε πολύ ακριβά τις μεταγραφικές επιπολαιότητες των ανθρώπων του. Πέρασαν από τα αποδυτήρια του πολλοί ακριβοπληρωμένοι τουρίστες. Θέλετε ένα παράδειγμα που είναι και “σημερινό”; Ο Κλαουντίνιο (μια από τις…προσφορές του Φερέρ) κόστισε 80.000 ευρώ για συμμετοχή σε δυο προπονήσεις. Κάθε προπόνηση 40.000 ευρώ. Μα ούτε ο Κακά δεν κοστίζει τόσο στην Μίλαν.

Συνεπώς αυτό στο οποίο θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι δεν είναι το πότε θα γίνουν οι μεταγραφές αλλά πόσες και ποιας ποιότητας θα είναι. Χρόνος υπάρχει. Από τον Ηρακλή διαβεβαιώνουν ότι και διάθεση υπάρχει και επαφές γίνονται και κάθε περίπτωση “ψάχνεται” ξεχωριστά. Και αν οι δυο παίχτες που έκλεισαν έκαναν αίσθηση φαντασθείτε τι θα γίνει με την συνέχεια αφού η απάντηση σε κάθε δικό μας ερώτημα (γιατί και εμείς ρωτάμε) είναι ότι “τα καλύτερα έρχονται”. Καταγράφουμε αυτή την απάντηση επισημαίνοντας το απλό και αυτονόητο. Ας είναι καλά και ας αργήσουν. Άλλωστε και ο λαός αυτό λέει. Το καλό αργεί.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top