Ημίχρονο: Με Καρλόπουλο, 2-0. LIVE. Ετσι παίζει ο Ηρακλής

Με δύο γκολ του Καρλόπουλου, ο Ηρακλής προηγείται στο ημίχρονο του Θερμαϊκού Θέρμης με 2-0, στο φιλικό που γίνεται αυτή τη στιγμή στο Καυτανζόγλειο, κεκλεισμένων …

Ηρακλής

Με δύο γκολ του Καρλόπουλου, ο Ηρακλής προηγείται στο ημίχρονο του Θερμαϊκού Θέρμης με 2-0, στο φιλικό που γίνεται αυτή τη στιγμή στο Καυτανζόγλειο, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ηρακλής παίζει με τον Μέλκα στην εστία, δεξιό μπακ τον Ψυχογιό και αριστερό τον Λιόνη. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο είναι ο Σαρακατσάνος με τον Ζίφκα. Αμυντικοί χαφ είναι ο Μοσχάκης με τον Τσομπάνογλου και μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Καρλόπουλος. Δεξιά παίζει ο Κονέ και αριστερά ο Δράμπης. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Βέλλιος.

Στο 25′ ο Μοσχάκης δίνει στον Ψυχογιό, αυτός κάνει τη σέντρα, ο Δράμπης με κεφαλιά δίνει πάσα στον Καρλόπουλο και αυτός κάνει το 1-0. Στο 32′, ο Μοσχάκης δίνει στον Καρλόπουλο και αυτός με σουτ από τα αριστερά κάνει το 2-0.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με τις εξής συνθέσεις:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μέλκας, Ψυχογιός, Λιόνης, Ζίφκας, Σαρακατσάνος, Μοσχάκης, Τσομπάνογλου, Καρλόπουλος, Κονέ, Δράμπης, Βέλλιος

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ: Ιόργκα, Κουρδάκης, Λευκαρίτης, Μπούκας, Τσιλιγγερίδης, Κάλφας, Στεργίδης, Γεραγώτης, Μαυροματίδης, Ελληνίδης, Κράβαρης

Σχετικά Άρθρα

Back to Top