Τελευταίο εκτός έδρας ταξίδι

Για την Πάτρα ταξιδεύει αυτή την ώρα η ομάδα του Ηρακλή για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της χρονιάς με τον Απόλλωνα. Χωρίς κανένα άγχος και …

Ηρακλής

Για την Πάτρα ταξιδεύει αυτή την ώρα η ομάδα του Ηρακλή για τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της χρονιάς με τον Απόλλωνα.

Χωρίς κανένα άγχος και πίεση, οι κυανόλευκοι καλούνται να δείξουν ένα καλό πρόσωπο στον αυριανό αγώνα (17:30), στον οποίο ούτε οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο κι αναμένεται να διεξαχθεί ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Στην αποστολή του Ηρακλή δεν μετέχει ο Στράτος Χατζηπέτρου, που εξαιτίας του προβλήματος στους κοιλιακούς θα χάσει κι αυτό τον αγώνα. Για την ομάδα της Πάτρας επιστρέφει ο Αρης Κορωνίδης. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Αφεντουλίδης, Ψαριανός και Αναστόπουλος Α.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (17:30): Ρέθυμνο – Ολυμπιάδα Π., ICBS – Παγκράτι, Περιστέρι – Δάφνη, Νήαρ Ηστ – Ερμής Λ., Ξάνθη – Ηλυσιακός, ΜΕΝΤ – Πανερυθραϊκός, Απόλλων Π. – Ηρακλής, Κεραυνός Αιγίου – ΚΑΟΔ.

Βαθμολογία (σε 28 αγώνες): Περιστέρι 51, Ηλυσιακός 51, Δάφνη 49, Ηρακλής 46, Νήαρ Ηστ 44, Ρέθυμνο 44, Απόλλων Π. 41, ΚΑΟΔ 41, Παγκράτι 41, ICBS 40, Ολυμπιάδα Π. 39, Ξάνθη 39, Ερμής Λ. 38, Πανερυθραϊκός 38, Αίγιο 38, ΜΕΝΤ 32.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top