Τουντζιάρης: «Είμαι αισιόδοξος»

O Φάνης Τουντζιάρης με δηλώσεις του στον ETXRASPORT 103 FM εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο βετεράνος των …

Ηρακλής

O Φάνης Τουντζιάρης με δηλώσεις του στον ETXRASPORT 103 FM εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο βετεράνος των «κυανόλευκων» σχολίασε τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα, τονίζοντας: «Οι πρώτες ενέργειες των ανθρώπων της διοίκησης, μόνο θετικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Αποκτήθηκαν δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές, ο Ντίκα και ο Όπερ, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Ντιε. Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλες κινήσεις οι οποίες θα είναι αναλόγου επιπέδου. Ο Ηρακλής έχει μια καλή βάση ποδοσφαιριστών και εφ΄ όσον αυτοί πλαισιωθούν από κάποιες καλές μεταγραφές, τότε οι στόχοι που έθεσε ο Αντώνης Ρέμος θα είναι εφικτοί. Επαναλαμβάνω ότι οι πρώτες κινήσεις της διοίκησης μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι. Για εμένα, εξίσου σημαντικό είναι ο Ηρακλής να αρχίσει να παίζει και πάλι καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος μας, έχει συνηθίσει να πηγαίνει στο γήπεδο και να βλέπει θέαμα. Αυτό έλειψε τα προηγούμενα τρία χρόνια και είναι καιρός, ο Ηρακλής να επιστρέψει στις εποχές που προκαλούσε τον θαυμασμό με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο και με το θέαμα που προσέφερε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top