Ισόπαλο φιλικό με ΜΕΝΤ

Φιλικό παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ έδωσε το απόγευμα ο Ηρακλής και το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 78-78. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το έξτρα πεντάλεπτο (86-86) με …

Ηρακλής

Φιλικό παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ έδωσε το απόγευμα ο Ηρακλής και το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 78-78. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το έξτρα πεντάλεπτο (86-86) με τους δύο προπονητές να δοκιμάζουν συστήματα ενόψει των δύο αγώνων που απομένουν.

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν έδωσε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, αλλά οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν με αρκετές ελλείψεις. Συγκεκριμένα, απουσίασαν οι Σάββας Καμπερίδης (στομαχικές διαταραχές), Σταύρος Δανιήλ (για προσωπικούς λόγους) και Στράτος Χατζηπέτρου (το γνωστό πρόβλημα στους κοιλιακούς). Ηταν η πρόβα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, την τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση της σεζόν.

Αυτό όμως που προέχει και βρίσκεται στο μυαλό όλων στο Ιβανώφειο, είναι η επόμενη σεζόν. Οι διεργασίες θα αρχίσουν σύντομα και αφού οι διοικούντες της Ερασιτέχνη Ηρακλή πάρει τις σχετικές αποφάσεις που θα αφορούν το ΤΑΚ. Επί της ουσίας, το στοιχείο που θα κρίνει τον προγραμματισμό είναι το μπάτζετ που θα διατεθεί για την στελέχωση τη ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top