Το νέο GOLF έκτης γενιάς

Πριν από λίγους μήνες παρουσιάστηκε το νέο GOLF της έκτης γενιάς συνεχίζοντας την παράδοση του πιο επιτυχημένου μοντέλου της VW από το οποίο απέκτησε τη …

Επικαιρότητα

Πριν από λίγους μήνες παρουσιάστηκε το νέο GOLF της έκτης γενιάς συνεχίζοντας την παράδοση του πιο επιτυχημένου μοντέλου της VW από το οποίο απέκτησε τη φήμη της ως κορυφαία κατασκευάστρια καθημερινών αυτοκινήτων.

Εξωτερικά με μια γρήγορη ματιά οι αλλαγές κρίνονται συγκρατημένες, θυμίζοντας σε αρκετά σημεία την προηγούμενη γενιά. Ο πιο παρατηρητικός θα προσέξει τις νέες πιο καθαρές γραμμές, τα νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω καθώς και την ελαφρώς ψηλότερη οροφή. Στο σύνολο του αυτοκινήτου παραμένει η χαρακτηριστική πίσω φαρδιά κολώνα που συνόδευε όλες τις γενιές GOLF.

Στο εσωτερικό η κορυφαία ποιότητα των υλικών είναι αμετάβλητη συνταγή, με εξολοκλήρου νέα σχεδίαση ταμπλό και διακοπτών, ευανάγνωστα και καλοσχεδιασμένα όργανα στο καντράν και νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Όλα βρίσκονται στην σωστή θέση, χωρίς απαιτούν από τον οδηγό ιδιαίτερο χρόνο εξοικείωσης με το σύνολο των διακοπτών και των διάφορων λειτουργιών.

Οι κινητήρες που διατίθενται προς το παρόν είναι 1.4 και 80 HP,1.4 TSI 122 HP και 160 HP,καθώς και ένας κινητήρας diesel 2.0 και 110 HP.
Τέλος, για τους φανατικούς το GOLF GTI των 210 HP αναμένεται στα τέλη του χρόνου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top