«Στόχος η συσπείρωση»

Μία μέρα μετά τη συνάντηση (11/5) με τον Αντώνη Ρέμο, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης  Φίλων Ηρακλή, Θανάσης Παπαζαίτης, μίλησε για τα όσα συζήτησαν αλλά και …

Ηρακλής

Μία μέρα μετά τη συνάντηση (11/5) με τον Αντώνη Ρέμο, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης  Φίλων Ηρακλή, Θανάσης Παπαζαίτης, μίλησε για τα όσα συζήτησαν αλλά και τις εκδηλώσεις που ετοιμάζουν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και τον Ηλία Πουρσανίδη συναντήθηκαν με τα μέλη της Λέσχης, αντιπρόεδρος της οποίας είναι ο γνωστός νομικός Θανάσης Παπαζαίτης.

«Δώσαμε το στίγμα μας για το πιο σκεπτικό κινείται η Λέσχη. Σκοπός μας είναι η αφύπνιση και η συσπείρωση. Θέλουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα», δήλωσε αρχικά στο Libero 107.4 ο Θανάσης Παπαζαίτης, για να συμπληρώσει:

«Ο κ. Ρέμος μας άκουσε με μεγάλη προσοχή. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήσαμε για το μέλλον του Ηρακλή. Ο Ρέμος έχει ακόμα περιθώρια να δώσει πράγματα στην ομάδα. Καλό θα είναι να στοιχηθούμε όλοι κοντά του».

Ο αντιπρόεδρος της Λέσχης ανέφερε επίσης πως 1 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εκδήλωση τους στο Μουσείο Αθλητισμού, ενώ στις 12 του μηνός θα εκδικαστεί η υπόθεση του καταστατικού της Λέσχης.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top