Νέα δεδομένα τιμών

Η μείωση του τέλους ταξινόμησης σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις των αντιπροσώπων άλλαξαν την καθοδική πορεία των πωλήσεων στην αγορά αυτοκινήτων η οποία επικρατούσε τους …

Επικαιρότητα

Η μείωση του τέλους ταξινόμησης σε συνδυασμό με τις εκπτώσεις των αντιπροσώπων άλλαξαν την καθοδική πορεία των πωλήσεων στην αγορά αυτοκινήτων η οποία επικρατούσε τους τελευταίους μήνες. Οι προσφορές που μπορεί  να συναντήσει κανείς αυτή την περίοδο βάζουν σε σκέψεις και αυτούς που δεν ήθελαν ή δεν χρειάζονταν να αγοράσουν νέο όχημα.

Οι νέες τιμές μετατρέπουν τους παλαιότερους αγοραστές σε μεγάλους χαμένους αφού τα ίδια οχήματα προσφέρονται με μεγαλύτερη έκπτωση και με πολλές δωρεάν υπηρεσίες μετά την απόκτηση. Τα αυτοκίνητα και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας να αποκτήσει και να διαθέσει σε χρήμα.

Οι πιο δελεαστικές προτάσεις βρίσκονται στις μεγάλες και με πολλά κυβικά κατηγορίες  στις οποίες οι διαφορές  με τις προηγούμενες τιμές  είναι από μεγάλες έως τεράστιες. Ένα παράδειγμα αποτελεί το JEEP GRAND CHEROKEE στην έκδοση 3.7 sport με παλιά τιμή αγοράς τις 54.000 € να έχει πέσει πλέον στις 40.000 € μετατοπίζοντας το αυτομάτως μια κατηγορία κάτω σε τιμή.

Το παραπάνω σκηνικό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην οποία συναντούμε επίσης πολλές ευκαιρίες. Οχήματα απαγορευτικά για την τσέπη του μέσου Έλληνα, είναι πλέον εφικτό να αγοραστούν και από αυτόν. Παρόλα αυτά το κόστος συντήρησης παραμένει το ίδιο στις περισσότερες των περιπτώσεων και θα πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο για την αγορά ενός αυτοκινήτου.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top