Αριστέα Γιακούμπ: Ιστός στο… φιλέ

Τον δικό της τον ιστό τον έχει στο φιλέ. Η Αριστέα Γιακούμπ, με ύψος 1.88, μπορεί να γοητεύσει είτε γιατί αρέσουν οι όμορφες, είτε γιατί …

Blue Girl

Τον δικό της τον ιστό τον έχει στο φιλέ. Η Αριστέα Γιακούμπ, με ύψος 1.88, μπορεί να γοητεύσει είτε γιατί αρέσουν οι όμορφες, είτε γιατί αρέσουν οι έξυπνες (είναι στο τελευταίο έτος στην ιατρική), είτε γιατί έτσι, είτε γιατί είναι γενικώς για… αριστείο. (Το Αριστέα είναι τυχαίο;)

Η κεντρικός του Ηρακλή είναι στην ομάδα εδώ και τρία χρόνια. Πριν έπαιζε στον Φιλαθλητικό. Όταν πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με το “Αριστοτέλειο” επέλεξε σχολή. “Ιατρική. Είναι το όνειρό μου”, λέει.

Είναι στο έκτος έτος, περιμένει να πάρει το πτυχίο της και να διαλέξει ειδικότητα. Θέλει να γίνει δερματολόγος. Παρεμπιπτόντως είναι η μία από τις δύο… γιατρέσες του Ηρακλή.

Η άλλη είναι η Ελενα Γεωργιάδου. Συνδυασμός κι αυτός, ε; Μπορούν να… αναστατώσουν και μετά να ελέγξουν και τις ταχυπαλμίες.

Με τον ρυθμό που έχει η καθημερινότητά της, με τις προπονήσεις και το διάβασμα, δεν της μένει και πολύς χρόνος για χόμπι ή άλλες δραστηριότητες.

Καμιά φορά σινεμαδάκι ή έξω για ποτό με φίλους που παρεμπιπτόντως είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. “Στη φιλία θέλεις να μοιράζεσαι τα πάντα. Και να συμπαραστέκεσαι στον άλλον στα δύσκολα”. Λέει επίσης ότι έχει πληγωθεί, προδοθεί από φιλία.

 

Στην καθημερινότητά της, τα ξενύχτια δεν μπορούν να είναι στο πρόγραμμα. Πώς να έχει ενέργεια με τόσες υποχρεώσεις; “Μία, δύο το πολύ”, λέει για την ώρα που θα γυρίσει.

Της άρεσε πολύ το “Slumdog Millionaire” ενώ από τους ηθοποιούς προτιμάει τον Αστον Κάτσερ πριν τον… τυλίξει η Ντέμι Μουρ. “Ζήλεψα λίγο”, λέει γελώντας.

Της αρέσει το χιούμορ και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει σε έναν άνδρα.

Μαζί, θέλει να είναι κοινωνικός, ακομπλεξάριστος, γοητευτικός, “γενικώς καλός”. Και δεν θα κάνει ποτέ το πρώτο βήμα αυτή, ακόμη κι αν της αρέσει κάποιος.

Προτιμάει το παραδοσιακό πρότυπο του “άνδρα-κυνηγού” και θέλει από τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα.

Δεν μπορεί να επιλέξει ποιο νησί από τη Σαντορίνη ή τη Μήλο είναι καλύτερο, ψηλά στις επιλογές της είναι και η Χαλκιδική, στο πρώτο πόδι.

Αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ. Ακούει και ελληνική και ξένη μουσική. Από ελληνικά, προτιμάει τον Νίκο Βέρτη. Α, κάτι ακόμη. Η γιορτή της είναι στις 13 Σεπτεμβρίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Νέο «χτύπημα» από την Ριάνα – Βγήκε χωρίς σουτιέν και είχαμε «αποκαλύψεις»

Διάφορα

Back to Top