Ένα μεγάλο αλλά

  O Aντώνης Ρέμος οριοθέτησε τους στόχους του Ηρακλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα έστειλε ένα μήνυμα το οποίο ξάφνιασε πολλούς. Η αναφορά του …

 

O Aντώνης Ρέμος οριοθέτησε τους στόχους του Ηρακλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ταυτόχρονα έστειλε ένα μήνυμα το οποίο ξάφνιασε πολλούς. Η αναφορά του προέδρου της ΠΑΕ στην σκέψη του να αποχωρήσει από την ομάδα στην περίπτωση που αυτή δεν πετύχει τους αγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί, προβλημάτισε πολλούς.

Μάλιστα ορισμένοι εξ’ αυτών άρχισαν να αναζητούν τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν τον Αντώνη Ρέμο στην απόφαση να αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης του. Το πιθανότερο είναι, πίσω από αυτή τη δήλωση να μην κρύβεται κάποιος άλλος λόγος και το «φεύγω αν…» του Ρέμου, να αποτελεί μια αυθόρμητη έκφραση των σκέψεων και των προσδοκιών του για τον Ηρακλή.

Ουσιαστικά ο Ρέμος, δείχνει να πιστεύει στην προσπάθεια που έχει αρχίσει εδώ και λίγες εβδομάδες, σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να μην βλέπει τι περισσότερο μπορεί να κάνει ώστε να φτάσει την ομάδα στην υπέρβαση. Άλλωστε ο Ρέμος, ως καλλιτέχνης – και μάλιστα από τους πλέον επιτυχημένους στην Ελλάδα- έμαθε ότι εφόσον ασχοληθείς σοβαρά με αυτό που κάνεις και φροντίσεις να επιλέξεις τους καλύτερους συνεργάτες ,τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις τον στόχο που έχεις θέσει. Είναι λογικό λοιπόν να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο και το έργο που έχει αναλάβει στον Ηρακλή.

Πάντα με τη λογική του προέδρου της ΠΑΕ, οι πιθανότητες η ομάδα να μην φτάσει στην αγωνιστική υπέρβαση από τη στιγμή που αυτή θα ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό και θα στελεχωθεί από τα κατάλληλα άτομα, είναι ελάχιστες. Για την ακρίβεια είναι τόσο λίγες, που αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο (σ.σ δηλαδή ο Ηρακλής δεν φτάσει στην υπέρβαση), τότε υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Πρόβλημα το οποίο ο ίδιος αδυνατεί να επιλύσει οπότε το πιο σωστό θα είναι να αποχωρήσει.

Σε αυτό το σημείο προκύπτει ένα μεγάλο «αλλά»… Ο Αντώνης Ρέμος καλά κάνει να σκέφτεται όπως σκέφτεται αλλά πρέπει να λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν του ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Η πλέον σημαντική από αυτές αφορά το ότι κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε κάποιον την επιτυχία. Μπορεί οι κινήσεις που έχουν γίνει και αυτές που θα ακολουθήσουν, να είναι οι καλύτερες δυνατές, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα οδηγήσουν τον Ηρακλή στην υπέρβαση.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top