Το μπάτζετ κρίνει τον προγραμματισμό

Δύο αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ηρακλή να έχει σφραγίσει την 4η θέση στην βαθμολογία. Αυτό …

Ηρακλής

Δύο αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Ηρακλή να έχει σφραγίσει την 4η θέση στην βαθμολογία. Αυτό που προέχει είναι ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου.

Οι συζητήσεις που έχουν ήδη αρχίσει στο Ιβανώφειο έχουν περισσότερο φιλολογικό χαρακτήρα. Αυτό που προέχει να οριστικοποιηθεί είναι το μπάτζετ της επόμενης σεζόν. Με δεδομένο πως ο σύλλογος θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στην Α2 (εκτός αν υπάρξει δραματική ανατροπή των δεδομένων), οι ιθύνοντες του ΤΑΚ περιμένουν τις αποφάσεις του ΓΣ αλλά και των ισχυρών οικονομικών παραγόντων που σκέφτονται να χρηματοδοτήσουν το τμήμα. Στα χέρια αυτών των ατόμων βρίσκεται εν πολλοί το μέλλον του συλλόγου. Τις αποφάσεις αυτές περιμένουν παίκτες και τεχνικό τιμ, καθώς ουδείς έχει μιλήσει με την διοίκηση για το μέλλον τους στον Ηρακλή και αυτό είναι το θέμα συζήτησης που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Όταν τα “πιτσιρίκια” του Κακιούση γονάτιζαν τον μεγάλο Παναθηναϊκό… (vid)

Μπάσκετ

Back to Top