Ρέμος: “Θα αποχωρήσω εάν…”

Τη σκέψη του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Ηρακλής, εφόσον η νέα χρονιά δεν θα είναι –σε αγωνιστικό επίπεδο- ανάλογη των προσδοκιών, αποκάλυψε ο Αντώνης …

Ηρακλής

Τη σκέψη του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Ηρακλής, εφόσον η νέα χρονιά δεν θα είναι –σε αγωνιστικό επίπεδο- ανάλογη των προσδοκιών, αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος στο «Novasports1» και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη live» που θα προβληθεί σήμερα (11/5) στις 11μ.μ. Αναλυτικά οι σημαντικές δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ:

«Αν την επόμενη χρονιά δεν πιάσουμε το στόχο, που θέτουμε σε αγωνιστικό επίπεδο ως διοίκηση και τον προσδιορίζουμε ως συμμετοχή στην πρώτη πεντάδα ή το κύπελλο, τότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσω. Το τονίζω κατηγορηματικά, καθώς και εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε κουραστεί. Δεν υπάρχει άλλη αντοχή, η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να φτάσει εκεί, που της αρμόζει».

«Είμαστε σε θέση για την αγωνιστική υπέρβαση, καθώς έχουμε εξασφαλίσει ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ από τις πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις αποδείξαμε πού κινούμαστε. Ντίκα και Όπερ είναι οι καλύτεροι παίκτες που έχουν έρθει επί σειρά ετών στον Ηρακλή».

«Ο Προτάσοφ είναι πολύ καλός προπονητής, γνώστης του αντικειμένου, αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Ρουμανία και έχει θητεία σε πολλές ομάδες και ανάλογες εμπειρίες. Του έχουμε εμπιστοσύνη ως διοίκηση, θα του προσφέρουμε κάθε δυνατή αγωνιστική λύση, όμως στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και – ως εκ τούτου – είναι υπεύθυνος για το έργο του απέναντι σε εμάς και τον κόσμο μας».

«Θα κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο και να τον σηκώσουμε από την καρέκλα. Δεν ευθύνεται εκείνος. Εμείς ευθυνόμαστε και τα κακά αγωνιστικά αποτελέσματα κι αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε».

«Το δικό μας γήπεδο είναι όνειρο και για εμάς, όπως και για κάθε Ηρακλειδέα. Ο Ερασιτέχνης, βήμα – βήμα προχωρά το θέμα και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Το βασικό είναι να βρούμε χρηματοδότη να αναλάβει το έργο, καθώς οι μακέτες και τα προσχέδια αποτελούν την εύκολη φάση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top