Με πούλμαν στην Ευρώπη

Μπορεί κάποιος διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο να πει: «Έλα μωρέ τώρα, ποιο γυναικείο βόλεϊ, εδώ καιγόμαστε». Θυμίζουμε όμως ότι είμαστε εδώ για να μιλάμε για …

Μπορεί κάποιος διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο να πει: «Έλα μωρέ τώρα, ποιο γυναικείο βόλεϊ, εδώ καιγόμαστε». Θυμίζουμε όμως ότι είμαστε εδώ για να μιλάμε για όλα τα αθλήματα, για όσους φορούν τον Ημίθεο στο στήθος και για αυτούς που αποτελούν μέλη της κυανόλευκης οικογένειας. Πάμε στο «ψητό» λοιπόν…

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στη Νέα Σμύρνη όπου η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή επικράτησε του Πανιωνίου και εξασφάλισε την έξοδο της στην Ευρώπη (Τσάλεντζ Καπ) για πρώτη φορά, αποφασίσαμε, όπως κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις, να κάνουμε ένα αφιέρωμα στην ομάδα που έγραψε ιστορία.
Θέλαμε λοιπόν να έχουμε ένα πανηγυρικό αφιέρωμα με χαρούμενους πρωταγωνιστές, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βιντεάκια.

Εν μέρει έγινε αυτό, αλλά βλέποντας κάποιους από τους πρωταγωνιστές να μην είναι τόσο χαρούμενοι όσο θα περιμέναμε, τότε αισθανθήκαμε άσχημα. Όχι για τους πείραξε κάτι που είπαμε, αλλά για τα όσα μας είπαν και αφορούσαν τα προβλήματα που πέρασαν και το πόσο μόνοι αισθάνθηκαν κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης κατά τα άλλα σεζόν.

Όταν η Μοντάνο λέει ότι δεν της έδωσε κανείς συγχαρητήρια για την τρίτη θέση, όταν η Κάτιτς δηλώνει απαισιόδοξη για την επόμενη χρονιά, θεωρώντας ότι δεν υπάρχουν φιλόδοξοι άνθρωποι στην ομάδα, αισθανθήκαμε άσχημα. Μία Μοντάνο για την οποία ομάδες των Αθηνών και του εξωτερικού δίνουν «μάχη» για να την αποκτήσουν.

Όταν εμείς πήγαμε για πανηγυρικό θέμα και είδαμε τα πρόσωπα αυτά, το σίγουρο είναι ότι προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα και ανησυχήσαμε.

Προβλήματα που δε φάνηκαν εκ του αποτελέσματος αλλά κανείς δεν μπορεί να τα παραβλέψει. Εμπόδια που καθημερινά υπήρχαν και για αυτά «έτρεχαν» ένας-δύο άνθρωποι (τα ονόματα τους τα ανέφεραν οι παίκτριες και ο Θανάσης Στράντζαλης στις δηλώσεις τους).

Όντως, το μπάτζετ μεγάλωσε και έγιναν σημαντικές μεταγραφές. Όμως από ένα σημείο και μετά έγιναν λάθη και υπήρχαν σημαντικά προβλήματα. Όταν λένε ότι ένιωθαν μόνες τους αυτό τα αποκαλύπτει όλα.
Η ομάδα που έγραψε ιστορία με τα φετινά επιτεύγματα της πήγε στην Αθήνα με το πούλμαν. Η Βούγιοβιτς, η βασική λίμπερο δεν βρέθηκε στην πρωτεύουσα για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, καθώς δεν φρόντισαν αυτοί που έπρεπε να λυθεί ένα προσωπικό της πρόβλημα.

Και επειδή αυτή η ομάδα πέτυχε φέτος παρά τα προβλήματα της, χρειάζεται αυτοί που πρέπει, να είναι από… χθες πιο κοντά στο τμήμα αυτό. Να μην χαθεί αυτή η ομάδα, να μη χαθεί η ευκαιρία να υπάρχει ένα ακόμα τμήμα που διαφημίζει τον κυανόλευκο σύλλογο.

Για επικοινωνία στο [email protected]

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top