Η επιστροφή (;) του «μάγου»

«Βάλτε τον Χατζηπαναγή σε ένα πόστο και ας μην κάνει τίποτα, αρκεί να τον βλέπουν οι ποδοσφαιριστές».Αν για κάθε φορά που άκουγα αυτή τη φράση …

«Βάλτε τον Χατζηπαναγή σε ένα πόστο και ας μην κάνει τίποτα, αρκεί να τον βλέπουν οι ποδοσφαιριστές».Αν για κάθε φορά που άκουγα αυτή τη φράση από το στόμα ενός αγανακτισμένου φίλου του Ηρακλή, έβαζα ένα Ευρώ στην άκρη, τότε θα είχα κάνει ένα γέρο κομπόδεμα.

Ο Αντώνης Ρέμος και οι συνεργάτες του στην ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον «μάγο» Βασίλη Χατζηπαναγή και συζήτησαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν μαζί του, με τον οποιοδήποτε τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι ο Ρέμος και τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ δεν σκοπεύουν να βάλουν τον Χατζηπαναγή σε μια γωνιά ώστε να τον βλέπουν οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές, όπως έχει ζητήσει κατ’ επανάληψη ο κόσμος του Ηρακλή.

Το σημαντικό είναι ότι οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν επιτέλους να προσεγγίσουν τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή, ζητώντας από αυτόν να έρθει πιο κοντά στην ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενδιαφέρει με ποιον τρόπο θα συνεργαστούν (αν τελικά συνεργαστούν) οι δύο πλευρές. Όπως και πολλοί άλλοι, πιστεύω ότι η λάμψη του Βασίλη Χατζηπαναγή, μπορεί να φτάσει στα μάτια των ποδοσφαιριστών της ομάδας, ακόμη και ο Νουρέγιεφ συνεργάζεται με τον Ηρακλή χωρίς να πατάει στα γραφεία της Μίκρας. Αρκεί που όλοι θα γνωρίζουν ότι ο Ηρακλής και ο Χατζηπάναγής βαδίζουν και πάλι παράλληλα…

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top