Στη «μάχη» της πρόκρισης η Εθνική Γυναικών

Το πρωί της Δευτέρας (11/05) αναχωρεί για την Μασσαλία η Εθνική ομάδα γυναικών, όπου από τις 13 έως τις 17 Μαΐου θα λάβει μέρος στη …

Διάφορα

Το πρωί της Δευτέρας (11/05) αναχωρεί για την Μασσαλία η Εθνική ομάδα γυναικών, όπου από τις 13 έως τις 17 Μαΐου θα λάβει μέρος στη β΄ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2010. Αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι η διοργανώτρια Γαλλία, η Σλοβενία, η Φινλανδία και η Ισπανία, ενώ στην επόμενη φάση θα περάσουν οι τρεις πρώτες ομάδες του ομίλου.

Ο Ηρακλής θα εκπροσωπηθεί από τις Ελένη Κιόση, Ευαγγελία Χαντάβα και Ευαγγελία Κυριακίδου, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λυκούδης, και η συνεργάτιδά του, Λία Μήτση, επέλεξαν επίσης και τις παρακάτω παίκτριες: Νικολέττα Κουτουξίδου, Φωτεινή Παπαγεωργίου, Ξανθή Μυλωνά, Ιωάννα Βλάχου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Μαρία Χατζηνικολάου, Βάια Δίρβα, Σοφία Δρούγκα και Ουρανία Γκούζου.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο τιμ μάνατζερ των Εθνικών ομάδων, Βαγγέλης Περόπουλος, φυσικοθεραπευτής ο Παναγιώτης Αμπελιώτης, στατιστικολόγος ο Γιώργος Ρούσης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύσει στη Μασσαλία ο δημοσιογράφος και μέλος του ΠΣΑΤ Κώστας Παρασκευόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top