Χορηγίες: νέος κύκλος επαφών στα τέλη Μαΐου

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών χορηγικού ενδιαφέροντος με αθηναϊκές εταιρίες, που πραγματοποίησαν στην πρωτεύουσα ο αρμόδιος σε θέματα μάρκετινγκ διοικητικός σύμβουλος, Νίκος Χαϊτογλου και ο …

Ηρακλής

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών χορηγικού ενδιαφέροντος με αθηναϊκές εταιρίες, που πραγματοποίησαν στην πρωτεύουσα ο αρμόδιος σε θέματα μάρκετινγκ διοικητικός σύμβουλος, Νίκος Χαϊτογλου και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης. Η «γαλάζια» πλευρά ανέλυσε σε αυτές τις επαφές το πλαίσιο χορηγικής συνεργασίας, που θέτει ο επίσημος Ηρακλής για την περίοδο 2009-2010 και αναμένονται εξελίξεις, προς την κατεύθυνση οριστικών συμφωνιών.

Από τους ιθύνοντες του Ηρακλή αναμένεται νέα μετάβαση στην Αθήνα στα τέλη του Μαΐου, προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα και να πραγματοποιηθούν επαφές και με άλλες ενδιαφερόμενες εταιρίες. Σε κάθε περίπτωση, μέλημα της διοίκησης στο συγκεκριμένο τομέα, είναι να προχωρήσουν οι χορηγικές συμφωνίες πριν το καλοκαίρι, με στόχο τον καλύτερο δυνατό οικονομικό προγραμματισμό.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top