Προτάσοφ: μελετά προετοιμασία και μετεγγραφές

Στην Αθήνα βρίσκονται Όλεγκ Προτάσοφ και Νίκος Καρύδας, με τον Ουκρανό τεχνικό να μελετά διεξοδικά τα στοιχεία των προτάσεων, που έφερε από την Ιταλία και …

Ηρακλής

Στην Αθήνα βρίσκονται Όλεγκ Προτάσοφ και Νίκος Καρύδας, με τον Ουκρανό τεχνικό να μελετά διεξοδικά τα στοιχεία των προτάσεων, που έφερε από την Ιταλία και την Ολλανδία ο στενός συνεργάτης του και γυμναστής των «κυανολεύκων». Αυτά, βεβαίως, αφορούν στα αθλητικά κέντρα, τα οποία επισκέφθηκε στις δύο χώρες και είναι υποψήφια να φιλοξενήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ηρακλή για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να καθυστερήσει για λίγες μέρες ακόμη η τελική επιλογή, μιας και επίκειται το νέο ταξίδι για αυτόν το σκοπό, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τον Ηλία Πουρσανίδη και τον Νίκο Καρύδα.

Παράλληλα, ο τεχνικός του «Γηραιού», σε συνεργασία με τον Ηλία Πουρσανίδη, μελετά τις επόμενες κινήσεις μετεγγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Οι στόχοι έχουν προεπιλεγεί, αλλά επιχειρείται η καλύτερη δυνατή τελική επιλογή, όπως ακριβώς συνέβη στις πρώτες δύο κινήσεις, με τις σπουδαίες περιπτώσεις Νικολάε Ντίκα και Άντερς Όπερ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top