Εγγυήσεις ζήτησε η CEV

Τρεις ώρες διήρκησε η σύσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ στο Λουξεμβούργο, όπου συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Ηρακλή προκειμένου να απολογηθούν για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν …

Ηρακλής

Τρεις ώρες διήρκησε η σύσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ στο Λουξεμβούργο, όπου συμμετείχαν και εκπρόσωποι του Ηρακλή προκειμένου να απολογηθούν για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η CEV ζήτησε εγγυήσεις μέχρι την 1η Ιουνίου, ενώ θα αποφασίσει για το ευρωπαϊκό μέλλον των ελληνικών ομάδων στις 15 Ιουνίου.

Αρκετά αυστηρά παρουσιάστηκαν τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ στη συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι εκπροσωπήθηκαν από τον πρόεδρο του ΓΣ, Δημήτρη Τριανταφύλλου, τον αντιπρόεδρο Τάσο Αδαμίδη και τα μέλη Γιώργο Μανωλόπουλο και Άλκη Θεοδωρίδη.

Άπαντες μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Στέλιο Προσαλίκα υπερασπίστηκαν τα συμφέροντα του Γηραιού, που κινδυνεύει μαζί με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να μείνουν εκτός Ευρώπης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ιθύνοντες της CEV παρουσίασαν στους κυανόλευκους όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τα επεισόδια που συνέβησαν στο Ο2 Arena της Πράγας, ενώ δόθηκαν και φάκελοι με τις ζημιές που καλούνται να πληρώσουν (97.000 ευρώ συν τα πρόστιμα).
Επίσης ζήτησαν εγγυήσεις μέχρι την 1 Ιουνίου για μέτρα που θα πάρει το ΤΑΠ ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα, ενώ η οριστική απόφαση για όλες τις ελληνικές ομάδες θα παρθεί στις 15 Ιουνίου.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα όχι μόνο για τον Ηρακλή αλλά και όλες τις ελληνικές ομάδες, για την ελληνική ομοσπονδία γενικότερα. Συζητήσαμε και είπαμε τι ακριβώς έγινε. Θα δώσουμε τις εγγυήσεις και θα περιμένουμε», δήλωσε στο BLUEARENA.GR ο Τάσος Αδαμίδης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top