Επαφές για “Πίτου”

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες της ΠΑΕ Ηρακλής για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σεμπαστιάν Γκαρσία από την Ουνιόν Σάντα Φε. Ο Ηλίας Πουρσανίδης επικοινώνησε …

Ηρακλής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες της ΠΑΕ Ηρακλής για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σεμπαστιάν Γκαρσία από την Ουνιόν Σάντα Φε.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού άσου και του αποκάλυψε την επιθυμία της διοίκησης για την παραμονή του ποδοσφαιριστή. Η Ουνιόν βρίσκεται σε διοικητική και οικονομική κρίση και η συγκεκριμένη συγκυρία φαίνεται να εξυπηρετεί την προσπάθεια του Ηρακλή, που εντοπίζεται στο να βρει σημείο επαφής ως προς την διαμόρφωση ενός τελικού ποσού ρήτρας εξαγοράς των δικαιωμάτων του «Πίτου». Ο ίδιος ο Γκαρσία επανειλημμένως έχει επισημάνει την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ηρακλή και περιμένει την θετική έκβαση, την οποία όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα προμηνύουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με τους διοικούντες της Ουνιόν, εκφράζοντάς τους την επιθυμία του να παραμείνει στον Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top