Ωρα αποφάσεων

Σε σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΤΑΚ Ηρακλής. Τέλη Μαϊου ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα, ωστόσο ήδη το μυαλό βρίσκεται στην επόμενη περίοδο. Η ομάδα θα …

Ηρακλής, Μπάσκετ

Σε σταυροδρόμι κρίσιμων αποφάσεων βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΤΑΚ Ηρακλής. Τέλη Μαϊου ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα, ωστόσο ήδη το μυαλό βρίσκεται στην επόμενη περίοδο.

Η ομάδα θα συνεχίσει για τέταρτη σεζόν στην Α2, βάσει της βαθμολογικής της θέσης. Σε κανέναν δεν ηχεί ευχάριστα αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή. Ο μπασκετικός Ηρακλής οφείλει να τελειώνει με την κατηγορία αυτή. Κουράστηκε ο κόσμος και η ίδια η ομάδα. Οσο παραμένει στο πρωτάθλημα αυτό, τόσο περισσότερο ο κόσμος απομακρύνεται από το τμήμα. Αλλά βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις δεν επιτρέπονται.

Ο προγραμματισμός άρχισε, αλλά είναι αναγκασμένοι να κοιτάζουν τι συμβαίνει γύρω τους. Οι εξελίξεις που αφορούν ομάδες Α1 και Α2, θα καθορίσουν τις εξελίξεις και αναμένεται να τεθούν διλήμματα. Αυτό όμως που προβληματίζει είναι η καθυστέρηση που ενδεχομένως θα προκύψει από τις αποφάσεις άλλων σωματείων. Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν και η υλοποίησή του δεν πρέπει να καθυστερήσει εξαιτίας της κωλυσιεργίας των μηχανισμών του ελληνικού μπάσκετ ή της Πολιτείας. Στον Ηρακλή πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους και αυτό που θεωρούν καλύτερο για το ίδιο το σωματείο. Οι βάσεις είναι στέρεες και πισωγυρίσματα δεν επιτρέπονται.

Η εποχή του “χάρακα” σε όλο της το μεγαλείο. Ο κόσμος του Ηρακλή έχει γνώση και πάνω απ’όλα κρίση. Δεν τουμπάρεται από κινήσεις εντυπωσιασμού και φανφάρες. Ο Ηρακλής δεν είχε την θέση που του αρμόζει σ’αυτή την πόλη. Είναι αναγκασμένος να αποδεικνύει συνεχώς την δυναμική του. Αναγκασμένος να κερδίζει από μόνος του την θέση που αξίζει δικαιωματικά βάση της ιστορίας του. Το BLUE ARENA θα συμβάλει στον τομέα αυτό, όπως και κάθε άλλη προσπάθεια που θα αφορά τον σύλλογο.

Σχόλια και παρατηρήσεις στο [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top