Προπόνηση με νεαρούς

Αύριο αρχίζει σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Ηρακλή για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τη ΜΕΝΤ. Το τέλος των υποχρεώσεων περιμένουν οι κυανόλευκοι, καθώς …

Ηρακλής

Αύριο αρχίζει σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία του Ηρακλή για τον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τη ΜΕΝΤ.

Το τέλος των υποχρεώσεων περιμένουν οι κυανόλευκοι, καθώς ο στόχος έχει χαθεί προ πολλού. Το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει είναι η κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα υποδεχθεί αύριο τους παίκτες του στο Ιβανώφειο και θα αρχίσουν οι προπονήσεις για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη ΜΕΝΤ. Σήμερα το απόγευμα προγραμματίστηκε προαιρετική προπόνηση για τους βασικούς, ενώ πρόγραμμα ακολούθησαν οι νεαροί παίκτες. Στα ευχάριστα, είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με την Ξάνθη.

Στο μεταξύ, η Ολυμπιάδα Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στον αγώνα του Σαββάτου με του Ηρακλή με την Ξάνθη και με υποτιμητικό τρόπο δίνει συγχαρητήρια στην ακριτική ομάδα για τη νίκη της. Χαρακτηριστικά λέει: “Η ΚΑΕ Ολυμπιάς συγχαίρει ξανά την ομάδα της Ξάνθης για τη νίκη της επί του ιστορικού Ηρακλή”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top