Είπε “αντίο'”στην Α1

Η τελευταία πράξη του δράματος ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Ο Ηρακλής έχασε από την ομάδα του ΠΑΟΚ με 20-3 στο  τελευταίο  παιχνίδι του πρωταθλήματος …

Άλλα αθλήματα

Η τελευταία πράξη του δράματος ολοκληρώθηκε σήμερα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο. Ο Ηρακλής έχασε από την ομάδα του ΠΑΟΚ με 20-3 στο  τελευταίο  παιχνίδι του πρωταθλήματος πόλο που είχε καθαρά τυπικό χαρακτήρα και είπε «αντίο» στα μεγάλα σαλόνια της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών στο πόλο.

Οι παίκτες του Μανώλη Γούναρη κατάφεραν να πάρουν μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Εθνικό στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μόνο με ένα θαύμα θα μπορούσε να παραμείνει στην Α1. Από εδώ και πέρα, διοίκηση, προπονητής και παίκτες θα πρέπει να σκεφτούν και να εντοπίσουν τα λάθη που έγιναν μέσα στην χρόνια και να ψάξει να  βρει λύσεις, έτσι ώστε ο Ηρακλής να βρει την δυναμη να ανεβει ξανα στην Α1 και να σταθεροποιηθει εκει,γιατι  αυτη ειναι η κατηγορια που του αξιζει να αγωνιζεται.

Στο μεταξύ, η δεύτερη ομάδα που υποβιβάστηκε στην Α2 κατηγορία είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού πόλο Εθνικός ο οποίος με 37 πρωτάθλημα και 12 κύπελλα Ελλάδας άφησε για πρώτη φορά τα σαλόνια της Α1 εθνικής κατηγορίας.

Back to Top