Τέσσερις «μπλε» στην Εθνική Εφήβων

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, έφηβοι του Ηρακλή, έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες και χθες τέσσερις από αυτούς κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής, …

Ακαδημία

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, έφηβοι του Ηρακλή, έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες και χθες τέσσερις από αυτούς κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής, Γιώργο Καραβιδόπουλο, για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (15-17/05 στην Κροατία).

Τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, στο ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε το ραντεβού της Εθνικής εφήβων, εν όψει της συμμετοχής της στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κάλεσε τους παρακάτω διεθνείς: Δημήτρη Εφραιμίδη, Χρυσόστομο Κολτσιάκη, Νίκο Παλέντζα, Δημήτρη Χαραλαμπίδη (Ηρακλής), Γιάννη Γεωργιάδη, Νικήτα Εφραιμίδη (Ν. Μουδανιά), Μίταρ Τζούριτς (Ολυμπιακός), Χαράλαμπο Τακόγλου (Νίκη Αιγινίου), Διονύση Λυκούρεση (Κόροιβος), Παναγιώτη Πελεκούδα (Παναχαϊκή), Ανδρέα Φράγκο, Γιάννη Ρουμελιώτακη, Γιώργο Δρογκάρη, Γιάννη Αχιλλεόπουλο (Πανελλήνιος).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Εθνική θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια (7-9/-5) στη Θεσσαλονίκη με την Εθνική εφήβων της Βουλγαρίας.

Σχετικά Άρθρα

LIVE STREAMING: Η μάχη του Εφηβικού για το χάλκινο κόντρα στον Άρη

Βόλει

Back to Top