Κυριακίδου: «Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο»

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στο CEV CUP της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η …

Ηρακλής

Διάχυτη είναι η ικανοποίηση στις τάξεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στο CEV CUP της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η αρχηγός των κυανόλευκων, Εύη Κυριακίδου αναφέρθηκε στον φετινό άθλο των κοριτσιών του Θανάση Στράντζαλη.

Η αρχηγός του Ηρακλή φιλοξενήθηκε στο Libero 107.4 και μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη αλλά γενικότερα τα φετινά επιτεύγματα της γυναικείας ομάδας.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα, μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας μου στον Ηρακλή, να γεύομαι μία τέτοια μεγάλη επιτυχία. Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο, αφού λίγοι περίμεναν να έχουμε μία τέτοια εκπληκτική πορεία με τελικό κυπέλλου και έξοδο στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά η Κυριακίδου.

Όσον αφορά την πορεία αυτής της ομάδας και τα εμπόδια που είχαν να αντιμετωπίσουν, η αρχηγός του Ηρακλή τόνισε: «Στο ξεκίνημα της σαιζόν έγιναν καλές κινήσεις, καθώς ήρθαν παίκτριες υψηλού επιπέδου που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα. Το θετικό είναι ότι σε αυτή την πορεία μας καταφέρναμε όλοι μαζί ως ομάδα να ξεπερνάμε τα εμπόδια που υπήρχαν».

 Η Εύη Κυριακίδου επιθυμεί να συνεχιστεί αυτό που ξεκίνησε φέτος και την επόμενη σαιζόν, στέλνοντας το δικό της μήνυμα: «Αυτό που πετύχαμε φέτος ήταν μία καλή αρχή. Θέλουμε όμως αυτό το ενδιαφέρον του συλλόγου για το συγκεκριμένο τμήμα να συνεχιστεί, ώστε να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top