Στόχος και σκοπός μας η ισότιμη ενημέρωση

Την πρώτη σκέψη που θα κάνει κάποιος μπαίνοντας, είτε από σύμπτωση, είτε από περιέργεια, είτε γιατί κάποιος άλλος τον ενημέρωσε, στο «Bluearena.gr»  είναι να αναρωτηθεί …

Την πρώτη σκέψη που θα κάνει κάποιος μπαίνοντας, είτε από σύμπτωση, είτε από περιέργεια, είτε γιατί κάποιος άλλος τον ενημέρωσε, στο «Bluearena.gr»  είναι να αναρωτηθεί «ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν να προσφέρουν μια διαφορετική ενημέρωση στους φίλους του Ηρακλή»; Η απάντηση δεν είναι δύσκολη. Μπορεί να το διαπιστώσει «ψάχνοντας» την πρώτη σελίδα. Εκεί θα μας βρει όλους.

Ανεξάρτητα από το ποια εντύπωση θα του κάνουν τα ονόματα που θα δει μπορεί στην συνέχεια να πει: «Και τι καινούργιο μπορούν να μας δώσουν αυτοί»;  Και εδώ η απάντηση είναι εύκολη. Όμως για να διαπιστώσει κάποιος την αλήθεια θα χρειασθεί να κάνει μερικές επισκέψεις στο «Bluearena.gr». Τότε θα βρει μόνος του την απάντηση. Επειδή δεν μας αρέσει να παίζουμε κρυφτό ούτε να αποφεύγουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αλλά κυρίως επειδή δεν θέλουμε κανέναν να μπει για δεύτερη φορά από περιέργεια και μόνο στο «Bluearena.gr» θα σας πούμε εμείς και γιατί «το επιχειρούμε» αλλά και γιατί το υποσχόμαστε.

Το επιχειρούμε γιατί θεωρούμε ότι ο Ηρακλής δικαιούται μια ισότιμη μεταχείριση και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί «ενημερωτικό συμπλήρωμα». Αυτό ήταν και το ερέθισμα που μας οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσουμε μια «πηγή πληροφόρησης» στην οποία η ειδησεογραφία που θα αναφέρεται στον Ηρακλή και τα θέματα του θα έχει την προβολή και την «δημοσιογραφική μεταχείριση» που πρέπει. Το επιχειρούμε γιατί μπορούμε να προσφέρουμε ενημέρωση χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Γιατί μπορούμε και να προβάλουμε αλλά και να ασκούμε κριτική. Δεν πρόκειται για υπόσχεση αλλά για δέσμευση.

Όμως όπως πολύ σωστά λέει ο λαός μας «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια». Δώστε μας λίγο χρόνο και λίγη από την  κατανόηση σας τώρα στην αρχή για  να διαπιστώσετε «του λόγου (στην προκειμένη περίπτωση του κειμένου) το αληθές». 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top