Πρέπει και μπορεί να σηκώσει κεφάλι

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω του την τελευταία τριετία, της αγωνιστικής κατρακύλας και της απαξίωσης σε πολλά και διάφορα επίπεδα. Ο Ημίθεος, …

Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω του την τελευταία τριετία, της αγωνιστικής κατρακύλας και της απαξίωσης σε πολλά και διάφορα επίπεδα. Ο Ημίθεος, μαθημένος στα δύσκολα και τους άθλους, δεν λύγισε, δεν εγκατέλειψε τη μάχη και πλέον ετοιμάζεται να ξαναπάρει στα χέρια του το ρόπαλο του.

Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια του Ηρακλή να αποκτήσει την χαμένη αίγλη του, γεννήθηκε και εξελίσσεται μια ιδέα. Μια ιδέα η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία ενός μέσου το οποίο θα προβάλει τον Ηρακλή και θα αφουγκράζεται τις ανησυχίες των φίλων του.

Τα πρώτα δείγματα σχετικά με την προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Ηρακλή να σηκώσει κεφάλι, είναι ενθαρρυντικά και επιτρέπουν σε όλους να αισιοδοξούν για το μέλλον της ομάδας. Ελπίζουμε, το ίδιο ενθαρρυντικά, να είναι και τα πρώτα μηνύματα που θα λάβετε επισκεπτόμενοι τη Bluearena.

Ας αφήσουμε όμως την αρένα της ενημέρωσης και ας ασχοληθούμε, εν συντομία (μόνο για σήμερα), με όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και μας επιτρέπουν να χαρακτηρίζουμε ως θετικά τα πρώτα δείγματα της προσπάθειας που κάνει αυτός να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Η πρόσληψη του Προτάσοφ και η διάθεση της διοίκησης να προχωρήσει στην ενίσχυση της ομάδας, αποτελούν ένα πρώτο και ταυτόχρονα σημαντικό βήμα.

Κανείς δεν περιμένει από τον Ηρακλή της επόμενης σεζόν, να αποτελέσει την ομάδα…φόβητρο. Αυτό μπορεί να γίνει σταδιακά. Άλλα από την άλλη όλα δείχνουν ότι η ομάδα που έχει αρχίσει να χτίζεται εδώ και λίγες ημέρες θα θυμίζει κάτι από τον Ηρακλή των παλιών καλών εποχών…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top