Οι εκλεκτοί των Αρσενιάδη-Καζάζη

Τέσσερις παίκτες του Ηρακλή κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής μας ομάδας Κώστα Αρσενιάδη και Δημήτρη Καζάζη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και …

Διάφορα

Τέσσερις παίκτες του Ηρακλή κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής μας ομάδας Κώστα Αρσενιάδη και Δημήτρη Καζάζη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Ο λόγος για τους Γκόρτσιανουκ, Σμαραγδή, Κανέλλο και Μπάεφ.

Μετά από την επιθυμία των ομοσπονδιακών προπονητών Κώστα Αρσενιάδη, Δημήτρη Καζάζη και με δεδομένη την απουσία ακραίων στο ελληνικό βόλεϊ η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΠΕ θα εισηγηθεί στο επόμενο ΔΣ την άρση της τιμωρίας των αθλητών Κώστα Χριστοφιδέλη, Θόδωρου Μπάεφ. Ως τότε οι δυο αθλητές θα προπονούνται με την Εθνική ανδρών.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα φορέσουν το εθνόσημο στο στήθος:
Πασαδόροι: Βασίλης Κουρνέτας (Ολυμπιακός), Θανάσης Ψάρρας (Παναθηναϊκός), Κώστας Προύσαλης (ΠΑΟΚ), Σωτήρης Τσέργας (Ολυμπιακός)
Ακραίοι: Κώστας Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός), Θόδωρος Μπάεφ (Ηρακλής), Ηλίας Λάππας (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Φράγκος (Πανελλήνιος), Ζένια Γκόρτσανιουκ (Ηρακλής), Θεόκλητος Καρυπίδης (Ολυμπιακός), Δημήτρης Ριζόπουλος (Φοίνικας Σύρου), Βασίλης Μηνούδης (Λαμία), Κώστας Ιωάννου (Μίλων).
Κεντρικοί: Νίκος Σμαραγδής (Ηρακλής), Μίταρ Τζούριτς (Ολυμπιακός), Σωτήρης Πανταλέων (Παναθηναϊκός), Ανδρεάς Ανδρεάδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Ολυμπιακός), Γιώργος Πετρέας (Άρης), Γεράσιμος Κανέλλος (Ηρακλής).
Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Παναθηναϊκός), Αχιλλέας Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός), Δημήτρης Γκαράς (Λαμία).
Διαγώνιοι: Νίκος Ρουμελιώτης (Ολυμπιακός), Απόστολος Αρμενάκης (Κάννες).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top