Να γίνουν… ευρωπαίες

Μία νίκη μακριά από το… όνειρο βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή και αύριο θα προσπαθήσει να το εκπληρώσει. Αν οι κυανόλευκες επικρατήσουν του Πανιωνίου …

Ηρακλής

Μία νίκη μακριά από το… όνειρο βρίσκεται η γυναικεία ομάδα του Ηρακλή και αύριο θα προσπαθήσει να το εκπληρώσει. Αν οι κυανόλευκες επικρατήσουν του Πανιωνίου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης (18.00) τότε θα πετύχουν το 2-0 κόντρα στις κυανέρυθρες και θα πανηγυρίσουν για πρώτη φορά τη συμμετοχή τους στο CEV CUP.

Οι παίκτριες του Θανάση Στράντζαλη θα επιχειρήσουν λοιπόν να ολοκληρώσουν τη φετινή τους εντυπωσιακή πορεία με τον καλύτερο τρόπο, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα γίνουν… Ευρωπαίες.

Στο πρώτο παιχνίδι λύγισαν εύκολα την αντίσταση του Πανιωνίου με 3-0 σετ στο Κατσάνειο και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στην Αθήνα, έχοντας ήδη αποδείξει ότι διαθέτουν καλύτερο σύνολο από τον αντίπαλο τους.

Αν δεν τα καταφέρουν στην αυριανή αναμέτρηση, τότε θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο και σε Τρίτη αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4/5 στο Κατσάνειο. Αναλυτικά:
Πέμπτη (30/04): Γηπ. Νέας Σμύρνης, 18.00: Πανιώνιος – Ηρακλής (Πανούτσος – Μουλά Λ.)
(Αν χρειαστεί) Δευτέρα (04/05): Γηπ. Κατσάνειο, 17.00: Ηρακλής – Πανιώνιος (Δεληκωστίδης – Ιωάννου).  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top