Η παρουσίαση της W212

Η παρουσίαση της νέας Ε-CLASS (W212), έγινε πριν δύο εβδομάδες στο δίκτυο Ελλήνων αντιπροσώπων. Οι πρώτες εντυπώσεις του μοντέλου γεμίζουν αισιοδοξία τους υποψήφιους αγοραστές και …

Επικαιρότητα

Η παρουσίαση της νέας Ε-CLASS (W212), έγινε πριν δύο εβδομάδες στο δίκτυο Ελλήνων αντιπροσώπων. Οι πρώτες εντυπώσεις του μοντέλου γεμίζουν αισιοδοξία τους υποψήφιους αγοραστές και οπαδούς της Mercedes Benz για την δημιουργία ενός ακόμη οχήματος με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, στην οποία η εταιρεία τους έχει συνηθίσει από το 1947 με το μοντέλο W136 έως το 2002 με το W211.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα  E-CLASS θα βγει και σε έκδοση coupe η οποία έκανε την τελευταία εμφάνιση της το 1996 με την E coupe W124. Οι κατασκευαστές υποστηρίζουν ότι με το τελευταίο τους μοντέλο θα προσφέρουν ακόμη καλύτερη ποιότητα και οδική ευχαρίστηση σε σχέση με την προηγούμενη αδιάφορη οδηγικά γενιά της E-CLASS.
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση οι μοντέρνες γραμμές σε σχέση με το παρελθόν κυριαρχούν, συνδυάζοντας στοιχειά τόσο από την S-CLASS όσο και από την C-CLASS. Σήμα κατατεθέν είναι τα τέσσερα χωριστά φωτιστικά σώματα στο μπροστινό μέρος τα  οποία έχουν πλέον τετράγωνη μορφή.

Στο εσωτερικό συναντάμε πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων και gadget τα οποία στις ακριβές εκδόσεις του μοντέλου ρυθμίζουν σχεδόν τα πάντα , καθώς υπάρχουν και καταβολές από πιο σπορ οχήματα της εταιρείας. Οι χώροι κρίνονται άνετοι για την μεταφορά τεσσάρων ενηλίκων με τις αποσκευές αυτών, καθώς το πορτ μπαγκάζ φτάνει τα 540 λίτρα. Η γκάμα των κινητήρων  καλύπτει σχεδόν όλα τα γούστα των αγοραστών, ξεκινώντας από τα 1.8 λίτρα της έκδοσης E 200 CGI έως και την κορυφαία έκδοσή της E 63 με την υπογραφή της AMG.

Ακόμη, πρέπει να αναφερθεί ότι στην γκάμα συμπεριλαμβάνονται και πέντε πετρελαιοκινητήρες εκ των οποίων οι τρεις είναι πρωτοεμφανιζόμενοι.
Το κόστος κυμαίνεται από τις 45.000 ευρώ έως τις 117.000 ευρώ του κορυφαίου μοντέλου, ποσό που για τα σύγχρονα οικονομικά δεδομένα  δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητό. Παρόλα αυτά, η τιμή είναι αυτή που συνήθως προσδιορίζει την αξιοπιστία  και την ποιότητα ενός αγαθού. Τέλος, ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση με τα εφάμιλλα μοντέλα των AUDI και BMW.

H Mercedes Benz W212…

Σχετικά Άρθρα

Τέλος στους ασυνείδητους: “Λουκέτο” στην παραλία της Θεσσαλονίκης!

Διάφορα

Back to Top