Υπέγραψε ο Δώνης στον Ατρόμητο

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τρίτη (28/04) το απόγευμα τη συμφωνία της με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του …

Διάφορα

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τρίτη (28/04) το απόγευμα τη συμφωνία της με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου για 1 χρόνο με οψιόν ανανέωσης.

«Μετά από το διαζύγιό μου με την ΑΕΚ ήθελα πρώτα να ηρεμήσω και στη συνέχεια να επιλέξω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Στο μυαλό μου μία από τις πρώτες επιλογές μου ήταν ο Ατρόμητος και από τη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον, οι άνθρωποί του μού έδειξαν ότι είμαι η βασική τους επιλογή και πόσο με θέλουν στην ομάδα. Στον Ατρόμητο υπάρχουν καταπληκτικές συνθήκες εργασίας ώστε να δουλέψουμε ήρεμα και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Αυτό που έχω καταλάβει και θεωρώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι στον Ατρόμητο υπάρχουν οι άνθρωποι με τους οποίους μπορούμε να συνεννοηθούμε και να δουλέψουμε σωστά, με προγραμματισμό και κατεύθυνση», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top