Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι τελικοί της Α1 γυναικών

Κατά τη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώθηκε στα σωματεία το περιεχόμενο της απάντησης της Περιφέρειας στην επιστολή που εστάλη σχετικά με την καταλληλότητα …

Διάφορα

Κατά τη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώθηκε στα σωματεία το περιεχόμενο της απάντησης της Περιφέρειας στην επιστολή που εστάλη σχετικά με την καταλληλότητα του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης». Σύμφωνα με την απάντηση της Περιφέρειας ο Παναθηναϊκός δεν είχε ζητήσει έλεγχο καταλληλότητας ως όφειλε, παρά τα όσα είχε διαβεβαιώσει την Ομοσπονδία με έγγραφό του από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Με βάση την επιστολή αυτή η ΕΟΠΕ ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο, καθόσον η Περιφέρεια δικαίωνε τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού. Ακολούθως όμως ο Παναθηναϊκός ενιστάμενος για τα παραπάνω προσκόμισε αλληλογραφία του με την παραπάνω υπηρεσία σύμφωνα με την οποία αφενός είχε ζητήσει στις 25 Ιουλίου 2008 έλεγχο για την καταλληλότητα του γηπέδου του, αφετέρου δε ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας είχε δώσει στις 28 Ιουλίου 2008 εντολή στην αρμόδια επιτροπή να ελέγξει το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μετά και την παραπάνω εξέλιξη και σε απευθείας συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα της περιφέρειας κ. Μανιάτη ο τελευταίος παραδέχτηκε ότι από λάθος της υπηρεσίας του το έγγραφο του Παναθηναϊκού, καταχωρήθηκε στο φάκελο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, αντί του κλειστού γυμναστηρίου αποστέλλοντας και σχετικό έγγραφο επανόρθωσης!
Κατόπιν αυτού η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε την τήρηση του προγράμματος της τελικής φάσης των αγώνων.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top