Ετοιμάζεται το Pro Evolution Soccer 2010

Η Konami ανακοίνωσε ότι το Pro Evolution Soccer 2010 θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες στο gameplay. Η …

Επικαιρότητα

Η Konami ανακοίνωσε ότι το Pro Evolution Soccer 2010 θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει πολλές σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες στο gameplay. Η ομάδα ανάπτυξης του PES στο Τόκιο, δουλεύει ήδη πάνω στο PES 2010 έχοντας υπόψη της όλα τα μέχρι τώρα σχόλια (θετικά και αρνητικά) των οπαδών του παιχνιδιού, καθώς και τα σχόλια των δημοσιογράφων για όλους τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Πάνω σε όλα αυτά οι προγραμματιστές θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν ένα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό εξομοιωτή ποδοσφαίρου.

Τα στοιχεία που ήδη ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:

– Α.Ι.: Με την χρήση της Teamvision 2, η τεχνητή νοημοσύνη θα σας επιτρέπει να ελέγξετε καλύτερα τους παίκτες σας και τις ομάδες σας. Κατά την διάρκεια της επίθεσης θα μπορείτε να κινείτε ταυτόχρονα πολλούς παίκτες (χαρακτηριστικό που έχουμε δει και στο Fifa) τοποθετώντας τους σε διαφορετικές θέσεις, ώστε να έχουν περισσότερες  ευκαιρίες και πιθανότητες να σκοράρουν. Ακόμη, κάθε πάικτης θα διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά-ικανότητες, δηλαδή ειδικές κινήσεις τις οποίες θα εκτελεί μέσα στο γήπεδο και που με σωστή διαχείριση θα σας βοηθούν να κερδίσετε πιο εύκολα έναν αγώνα.

– Gameplay: Θα υπάρχει βελτιωμένη τεχνητή νοημοσύνη των παικτών, ενώ κόντρα στην engine θα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους επίθεσης λόγω βελτίωσης της ήδη υπάρχουσας άμυνας ζώνης. Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιείτε σωστή στρατηγική και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας.

– Γραφικά: Θα υπάρξει βελτίωση στα animations των παικτών και οι εκφράσεις τους θα προσεγγίζουν ακόμη περισσότερο αυτές των πραγματικών ποδοσφαιριστών. Ένα ειδικό σύστημα φωτισμού θα απεικονίζει κάθε εναλλαγή στην έκφρασή τους με διαφορετικό τόνο. Οι απεικονίσεις των γηπέδων, σύμφωνα με την Konami, θα είναι πιο ρεαλιστικές με μεγάλη διαφορά ακόμα και στο γρασίδι.

– Νέες κινήσεις: Τα animations θα αναβαθμιστούν, ενώ θα δημιουργηθούν νέες κινήσεις κατά την διάρκεια της ντρίμπλας ή του σουτ.

– Ομάδες και δικαιώματα UEFA: Στο PES 2010 θα υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επίσημες ομάδες, καθώς και τα δικαιώματα του κυπέλλου Uefa. Στον πρώτο τομέα την κυριαρχία έχει η EA Sports, αλλά στο κομμάτι των διοργανώσεων το PES φαίνεται να πετυχαίνει άλλο ένα καίριο χτύπημα στο Fifa.

– Οπαδοί: Οι φίλαθλοι στις εξέδρες θα αντιδρούν με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το αν το παιχνίδι είναι εντός ή εκτός έδρας.

– Master League: Αυτή τη φορά θα μπορείτε να διαχειριστείτε μια ομάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με πριν. Το Master League ακόμα δουλεύεται και περισσότερα στοιχεία του θα ανακοινωθούν σύντομα.

– Στρατηγική: Ένα νέο σύστημα θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε γρήγορες στρατηγικές αποφάσεις πριν από κάθε αγώνα. Η στρατηγική αυτή θα έχει να κάνει με τα εξής στοιχεία:  γρήγορο πέρασμα, κινήσεις παικτών, γραμμή άμυνας, διάρκεια αγώνα, θέσεις παικτών πρώτης γραμμής κτλ. Η Konami θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στους προσεχείς μήνες.

– Πέναλτι: Η διαδικασία των πέναλτι θα σας προσφέρει πλέον περισσότερο έλεγχο.

– Online: Συνδεόμενοι στο Internet θα μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερο downloadable υλικό. Άραγε τα προβλήματα του lag θα εξαλειφθούν επιτέλους; Μένει να το δούμε στην πράξη.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top